Afvallen met Het 1 op 1 Dieet in Velserbroek met Bibi

Welkom bij het startpunt van jouw reis naar een nieuwe, gezonde levensstijl!

Mijn naam is Bibi en ik ben consulent in Velserbroek. In mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing begeleid ik jou naar een gezond gewicht en een vernieuwde, gezonde levensstijl. Mijn doel is om jou te helpen je slanker en sterker te laten voelen!

Als moeder van drie kinderen begrijp ik de hectiek van het dagelijks leven maar al te goed. Te midden van alle drukte is het makkelijk om ongezonde keuzes te maken en tijd voor jezelf te verwaarlozen. Ik heb dit zelf ervaren en merkte dat ik, door minder te sporten, zwaarder werd en niet lekker in mijn vel zat. Herkenbaar?
Het was voor mij een keerpunt, en mijn vastberadenheid leidde mij naar het 1 op 1 dieet.

Al binnen een korte tijd zag ik resultaat! Ik werd beloond voor de keuzes die ik maakte en ik merkte dat ik me slanker en sterker begon te voelen. Ik kreeg niet alleen de controle terug over mijn gewicht, maar ook over mijn gezondheid. In mijn omgeving kreeg ik leuke complimenten waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg en nog meer ging stralen.

Health Check voor inzicht in jouw vooruitgang

Als extra service bied ik nu ook een Health Check aan, waarbij ik jouw bloeddruk, glucose en cholesterol meet. Dit geeft inzicht in de impact van het dieet op jouw gezondheid. Samen volgen we niet alleen de veranderingen in gewicht, maar ook de positieve invloed op belangrijke gezondheidsindicatoren.

Met mijn positieve ervaring wil ik anderen inspireren. Gedurende het hele proces ben ik jouw persoonlijke coach, klaar om te motiveren wanneer je het nodig hebt. Samen stellen we een persoonlijk plan op, afgestemd op jouw wensen en behoeften. We bespreken wekelijks de voortgang en houden bij hoeveel je bent afgevallen. Jouw gezonde gewicht en levensstijl zijn binnen handbereik!

Ben je er klaar voor en is jouw 'knop om'? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie via telefoonnummer 06-38323829 of stuur een e-mail naar info@slankensterkmetbibi.nl.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!
Groetjes, Bibi

Wil je wat reviews (google) lezen? Klik dan op de onderstaande link:
https://g.page/r/CZVlfQxvL5tWEAI/review

Kijkje nemen in mijn praktijk? Bekijk dan het onderstaande filmpje!Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *