Bea: ‘Ik kan weer doen wat ik wil en ik geniet weer van het leven!’

19/02/2024 in: Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Bea


Bea (58) was eerder veel afgevallen, maar door de overgang, stoppen met roken en medicatie voor haar COPD weer veel aangekomen. Dat zorgde voor nog meer benauwdheid en minder energie. Leuke uitjes met de kinderen en kleinkinderen gingen niet meer. Ze kon niet meer de leuke oma zijn die ze wilde zijn. Ze besloot het roer volledig om te gooien. Dit is haar ervaringsverhaal.

Bea’s dochter volgde Het 1 op 1 Dieet en hierdoor zag Bea de mooie resultaten van heel dichtbij. Dit was een extra motivatie om ook contact op te nemen met een consulent.

“Ik besloot te starten in Stap 3, om weer wat meer regelmaat in mijn eetpatroon te krijgen. Ik ging me steeds beter voelen en was vastbesloten om door te gaan tot ik mijn streefgewicht had bereikt. Omdat mijn dochter ook nog bezig was met Het 1 op 1 Dieet, konden we elkaar extra motiveren en positief beïnvloeden.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Eropuit met de kleinkinderen
Een groot doel van Bea was om weer er weer gezellig op uit te kunnen met de kinderen en kleinkinderen. “De keren dat ik naar een pretpark ben geweest met familie, moest ik een scootmobiel huren. Nu ben ik juist degene die voorop loopt!”

Betere conditie en meer energie
Door het afvallen is haar conditie veel beter geworden en heeft ze minder last van haar COPD. “Ik ben een stuk minder benauwd en kan nu echt doen wat ik wil doen. Langzaamaan ben ik ook mijn garderobe aan het veranderen. Ik draag weer spijkerbroeken, leuke jurken en mijn blouses in mijn broek! Ik heb weer energie en geniet weer van het leven!”

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Bea? Bekijk de video hieronder.Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Bea is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen


* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.