Brian: ‘Nooit meer terug naar die te zware, vermoeide Brian’

12/02/2024 in: Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Brian


Brian (27) had tot zijn 20e een actief leven, totdat daar plots een eind aan kwam en hij helemaal op zichzelf was aangewezen. Beweging en gezond eten werden verruild voor ongezond eten, hapjes en drankjes met vrienden en zittend werk. De kilo’s vlogen eraan totdat hij besefte dat het niet langer zo kon. Dit is zijn ervaringsverhaal.

Voor Brian ging de knop om toen zelfs zijn XXL shirts te strak gingen zitten. Hij was toen op zijn allerzwaarst. Eerst probeerde hij op eigen kracht af te vallen. Hij lette op zijn voeding en viel wel wat af, maar dit schommelde enorm en ging maanden zo door. Dit duurde hem te lang.

Via vrienden kwam Brian terecht bij zijn consulent van Het 1 op 1 Dieet. Daar hoorde hij goede verhalen over. “Ik besloot het een kans te geven, maar had echt twijfels. Kon ik dit wel volhouden met mijn huidige leefstijl? Daarnaast kreeg ik veel kritiek en opmerkingen van anderen. Toch was ik er klaar voor.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Bijna op zijn streefgewicht
Het dieet was voor Brian heel duidelijk, goed vol te houden en de 1 op 1 begeleiding zorgde voor de nodige stok achter de deur. Na de eerste week waren er zelfs al heel wat kilo’s af. “Dat gaf een enorme boost! Inmiddels ben ik bijna op mijn streefgewicht en sport ik zelfs twee keer in de week. Het dieet heeft mij mezelf weer terug leren vinden. Ik wil nooit meer terug naar die te zware, vermoeide Brian.”

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Brian? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Brian is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen


* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.

Ook interessant