Dieet > Verandering van spijs doet eten

Verandering van spijs doet eten

Verandering van spijs doet eten

Wanneer je een dieet met maaltijdvervangers volgt, dan kan het gebeuren dat je op een gegeven moment denkt "Ik wil wel eens wat anders". Nee, dit gaat niet over een portie bami, maar iets anders doen met bijvoorbeeld je shake of soep.

De meeste mensen die afvallen hebben op een gegeven moment één of meerdere favoriete producten. Maar wat is er nou leuker dan het assortiment wat uit te breiden? 

Experimenteer met shakes!

We hebben het er al eens eerder over gehad: experimenteer eens! Je kunt hierbij natuurlijk denken aan kruiden of groenten. Vind je je shake een beetje te zoet? Voeg er dan eens wat gehakte groente (bijvoorbeeld spinazie) aan toe. Heb je al eens een kopje koffie of espresso in je shake gedaan? Dit is vooral erg lekker in een vanille, butterscotch en chocolade shake! 

Warme en koude shakes

Er zijn enorm veel variaties te bedenken. Ga bij jezelf na wat jij lekker vindt en kijk of je daar je shake of soep mee kunt aanpassen. Vergeet niet om ook eens de mix-a-mousse te gebruiken; hiermee tover je je shake om in een heerlijke pudding! Daarnaast kun je met je shakes variëren met warm en koud water. Let wel op dat je met warm water niet de shake beker gebruikt; beter is het om dan de staafmixer te gebruiken.

Als je voor kant en klare kruiden/specerijen gaat, kies dan zoveel mogelijk pure kruiden (zonder toevoeging van zout e.d.). Weet je niet zeker wat je mag gebruiken? Vraag dan je consulent om informatie en tips hoe je kunt variëren binnen jouw stap.


Inge Brekvoort, Cambridge Weight Plan Benelux  

Hoe hoog leg jij de lat?

Hoe hoog leg jij de lat?

Als vrouw willen we allemaal wel de ronde billen van Jennifer Lopez, de strakke buik van Doutzen Kro ...