Ervaringsverhaal Vienna


Vienna (33) kent een heftig verleden met drank en drugs. Jaren geleden liet ze dit al achter zich, maar ze bleef met zichzelf in de knoop zitten. Ze was onzeker, in zichzelf gekeerd en haar relatie liep bijna op de klippen. Door Het 1 op 1 Dieet en de hulp van haar consulent is dit nu helemaal anders! Dit is haar ervaringsverhaal. null

Vienna had alleen nog maar puf om voor de kinderen te zorgen. Dat moest veranderen. Via haar buurvrouw kwam ze terecht bij haar consulent van Het 1 op 1 Dieet. Langzaam zag ze zichzelf veranderen. "Ik gooide mijn eetpatroon om en stopte met het drinken van energiedrank en cola. Ik begon weer met gezonde maaltijden koken en regelmatig eten. Daardoor merkte ik ook snel verandering aan mijn lichaam."

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Weer positief in het leven
Door het afvallen is Vienna weer van zichzelf gaan houden. Ze heeft weer zin om dingen te ondernemen. “Het is echt mogelijk om aan jezelf te werken en weer te genieten van het leven. Ik heb samen met mijn dochtertje leren snowboarden en tegenwoordig kan ik zelfs genieten van de spierpijn na het sporten! Ik kan wel zeggen dat ik echt een betere versie van mezelf ben geworden."

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Vienna? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Vienna is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen


* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.