Vragen, suggesties of klachten?

Meest gestelde vragen

De kosten hangen af van de stap waarin je begint. Normaliter begin je in een stap waarbij je drie The 1:1 Diet maaltijden gebruikt. Dit kost circa € 55, - per week incl. de begeleiding. Mocht je in een andere stap beginnen waarbij je twee The 1:1 Diet maaltijden gebruikt dan zijn de kosten € 35,- per week incl. begeleiding. Hier heb je dan echter wel meer reguliere voeding bij nodig. De maaltijden zijn er al vanaf € 2,70.

Als je een verwijzing van je huisarts hebt om gewicht te verliezen, dan maak je een goede kans dat een zorgverzekeraar het vergoed. Het hangt uiteraard ook af welke zorgverzekering je hebt afgesloten, bij wie en of je alleen een basisverzekering hebt of ook een aanvullende verzekering.

The 1:1 Diet is geschikt voor jong volwassenen vanaf 16 jaar. Ons inziens is het niet verstandig om kinderen onder die leeftijd een dieet als het onze te volgen. Ze zitten nog in de groei en zijn gebaat bij gezonde reguliere voeding op regelmatige tijdstippen, aangevuld met beweging.

The 1:1 Diet hecht er veel waarde aan dat haar klanten tevreden zijn. We zijn continu bezig om de kwaliteit van de service en dienstverlening te optimaliseren. Hiervoor zijn we mede afhankelijk van jouw bijdrage. We bieden je hier de gelegenheid tot het schriftelijk stellen van vragen, het delen van suggesties, ideeën en complimenten of het indienen van een klacht. We garanderen dat je altijd antwoord of een reactie krijgt en het is ons streven dat binnen 5 werkdagen te doen.

Heb je een vraag? Ga dan naar onze Klantenservice - Ik heb een vraag.

Heb je een klacht? Ga dan naar onze Klantenservice - Ik heb een klacht.

Heb je een opmerking of klacht over de producten? Neem dan contact op met je consulent.

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Mocht je desondanks een onvolledigheid of onjuistheid constateren, dan stellen wij het op prijs als je ons hierover wilt informeren via het vragenformulier.