The 1:1 Diet met Dilek

Hoi, leuk dat je er bent! Wil jij ook weer vol energie in het leven staan? Lekker in je vel zitten en tevreden zijn als je in de spiegel kijkt? Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een voedingsschema op maat zorgen we ervoor dat jij dit gaat bereiken.

Wil je meteen starten?
Bel me snel of stuur me een mail, app of bericht via facebook. Dan plannen we een kennismakingsgesprek om jouw doelen te bespreken!

Mijn naam is Dilek, samen met mijn man en drie kids woon ik in Apeldoorn. Ik heb altijd in de financiële sector gewerkt, maar sinds de geboorte van mijn kinderen is mijn interesse in voeding enorm toegenomen. Ik besloot dat het tijd was voor een carrièreswitch en ben opleidingen gaan volgen tot voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsspecialist en voedingsdeskundige voor kinderen. Mensen helpen naar een gezonder en energieker leven bleek mijn roeping te zijn. Nadat ik zelf met succes ben afgevallen met The 1:1 Diet leek mij dit een mooie aanvulling voor mijn palet. Nu mag ik ook als consulent van The 1:1 Diet, jou helpen je doel te bereiken!

Afslanken in Apeldoorn

Mijn praktijk ligt op twee minuten loopafstand van winkelcentrum Anklaar. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid. Ik hoop dat je je in deze ruimte op je gemak voelt en je verhaal kwijt kunt. Samen gaan we op pad naar een voor jou passende en gezonde manier van eten. Vallen en opstaan doen we samen, ik ben er voor je om je te helpen, steunen, en motiveren. Ik help je weer verder als het even niet lekker gaat en bedenk samen met jou tussentijdse doelen waar je naar toe kunt werken. Of je nu hulp wilt bij afvallen of gewoon bij het terugvinden van de juiste balans. Wat je doel ook is, ik streef ernaar jou elke week met een glimlach op je gezicht weer de deur uit te zien lopen en je ervan bewust te maken dat elke stap vooruit, een stap dichterbij je doel is!

Afslanken met begeleiding

Je traject kun je zien als een leerproces: training en coaching naar een gezonde leefstijl. Ik geef je geen uitgekauwd advies, maar denk creatief met je mee over wat de juiste oplossingen zijn voor jou en op welke verschillende manieren jij jouw weg kunt bewandelen. Zowel tijdens als na je traject kun je bij mij terecht voor advies en spar momentjes. Ik ben altijd bereid om met je mee te denken, onderbouwd advies te geven en je te voorzien van een peptalk als dat nodig is. Ik ben een vriendelijke, eerlijke en nuchtere coach bij wie je altijd terecht kunt.

Ben jij klaar om de stap te zetten en mag ik jou begeleiden naar jouw succes? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel me of stuur een app of mailtje, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak!

Hopelijk zie ik je snel in mijn praktijk!

Dilek
Het 1 op 1 Dieet in Apeldoorn

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *