Afvallen in Rotterdam met Het 1 op 1 Dieet met Els

Wil je afvallen en weer lekker in je vel zitten? Ik help je graag!

Fijn dat je op mijn pagina bent. Mijn naam is Els Wink en ik ben The 1:1 Diet consulent in Rotterdam.
Als het gaat om afvallen en gewichtsbehoud, dan ben ik echt een ervaringsdeskundige. In het verleden heb ik heel wat dieten geprobeerd, maar kwam ook heel wat keren weer aan. Het gaat namelijk niet alleen om afvallen, maar vooral ook hoe je op een gezond gewicht kunt blijven.

Met The 1:1 Diet Stappenplan val je niet alleen af, maar leer je ook geleidelijk over te schakelen naar een gezonde leefstijl. Zo kun je je gezonde gewicht behouden, terwijl je toch geniet van smakelijke voeding.

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom iemand zwaarder is. Denk aan stoppen met roken, de overgang, je leeftijd. Kon je vroeger makkelijk een paar kilo afvallen door even wat rustiger aan te doen, als je ouder bent dan moet je er vaak hard voor werken om er wat af te krijgen. Wat de oorzaak ook is van je overgewicht, ik help je graag om het eraf te krijgen én te houden.

Als jij er echt voor wilt gaan, dan mag je op mij rekenen. Ik motiveer en steun je en ga samen met jou dit traject in. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doel behaalt.

Is bij jou de knop om en wil je graag naar een gezonde leefstijl? Vul dan onderstaand formulier in of bel of app me, dan maken we snel een afspraak.

Ik hoop je binnenkort te zien in mijn praktijk!

Hartelijke groet,
Els

The 1:1 Diet met Els
Het 1 op 1 Dieet in Rotterdam


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen