Het 1 op 1 Dieet in Putten met Henk

The 1:1 Diet met Henk

Welkom op mijn pagina, de eerste stap naar een gezonde levensstijl heb je zojuist al gezet! Mijn naam is Henk van de Pol en ik ben consulent van The 1:1 Diet. Nadat mijn vrouw Jolanda en ik beiden succesvol zijn afgevallen met behulp van The 1:1 Diet, ben ik in 2012 zelf gestart als consulent in onze praktijk in Putten. Naast consulent ben ik werkzaam in de ICT en houd ik als hobby Blauwe Texelaar schapen. Ik help graag mensen, dit doe ik met veel enthousiasme en een gezonde dosis boerenverstand!

De afgelopen jaren hebben wij veel mensen succesvol mogen begeleiden en werd tweemaal een cliënt van mij uitgeroepen tot finalist Afvaller van het Jaar.
In 2016 met Wim Bouwmeester (filmpje Wim) en heel bijzonder in 2019 met de zoon van Wim; Wesley Bouwmeester (filmpje Wesley). Wesley werd zelfs uitgeroepen tot Afslanker van het Jaar van Nederland en mocht daardoor samen met mij naar de internationale verkiezing in Birmingham wat een heel bijzondere ervaring was.


Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Vanuit onze praktijk begeleiden we met veel plezier mensen op een verantwoorde manier naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik word er blij van om mensen met een goed gevoel mijn praktijk uit te zien lopen. Als consulent van The 1:1 Diet geloof ik in de kracht van samen. Zelf weet ik maar al te goed dat het niet makkelijk is om op eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven. Je staat er dus zeker niet alleen voor! We staan voor je klaar om je te helpen en je te motiveren wanneer je het nodig hebt. Ook buiten de wekelijkse contactmoment kun je terecht voor vragen, tips, advies of gewoon voor een luisterend oor. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat bereiken!

Stap voor stap naar een gezond eetpatroon

Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Door het volgen van de verschillende stappen word je niet alleen steeds bewuster van gezonde voeding, maar ontwikkel je uiteindelijk een gezonde levensstijl. Een verantwoord, duidelijk én gezond dieet op maat!

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Wacht dan niet langer en neem contact op voor het maken van een afspraak.

Hopelijk zien we elkaar snel in onze praktijk, je bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,

Henk

The 1:1 Diet met Henk
Het 1 op 1 Dieet in Putten


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Henk

Mijn gewichtsverlies doet me echt goed

Mijn gewichtsverlies doet me echt goed...

Na het succes dat zijn ouders ervaarden met het Cambridge dieet, besloot Wesley Bouwmeester het ook te proberen. Eerder ...

Lees meer

Het geheim naar succes is een goede consulent

Het geheim naar succes is een goede consulent...

Voor een cliënt die het moeilijk heeft is ondersteuning belangrijk, zie onderstaande kerstkaart...

Lees meer

Samen afvallen is prettig.

Samen afvallen is prettig....

Mijn schoonzusje en nichtje zijn ongeveer twee jaar geleden begonnen met Cambridge. Ze hadden beide een goed resultaat. ...

Lees meer