Welkom!

Ben jij klaar voor een nieuwe start? Wil jij je ook weer lekker voelen in je lichaam, energiek zijn en controle hebben over je gewicht?

Ga dan nu samen met mij het avontuur aan en ik help je met mijn 1 op 1 begeleiding van verantwoord afvallen naar bewust genieten, want afvallen doen we samen.

Mijn naam is Marscha Brokke, ik ben onafhankelijk The 1:1 Diet consulent en ik mag cliënten begeleiden vanuit mijn praktijk aan de Patrijspoort 133 in Groningen.

Ook ik weet wat het is om te diëten en altijd het gevoel te hebben dat het niet gaat lukken omdat het de zoveelste poging is. Ik viel wat af, maar kwam vervolgens weer wat aan. Ik ben altijd een gezellige eter geweest en het was nooit genoeg. Inmiddels had ik heel veel verschillende diëten geprobeerd totdat ik in aanraking kwam met The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan). Na vele positieve verhalen ben ik gestart met The 1:1 Diet en kan ik nu met trots zeggen dat ik mijn overgewicht kwijt ben, mede dankzij de goede 1 op 1 begeleiding van mijn consulent.

Tevens heb ik geleerd om betere en gezondere keuzes te maken en lukt het me om mijn gewicht vast te houden. Door mijn positieve ervaring ben ik zo enthousiast geworden dat ik andere mensen ook heel graag wil helpen met afvallen.

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten? Ik ben er in ieder geval klaar voor om je te helpen en te coachen naar een slankere jou!

Vul onderstaand formulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Ik hoop je snel te zien!

Hartelijke groet,
Marscha Brokke

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *