The 1:1 Diet met Martine

Wil je voorgoed afrekenen met je overtollige kilo’s en weer met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken? Je weer fit voelen en ‘gewoon’ weer lekker in je vel zitten? Met behulp van een op maat gemaakt plan en 1 op 1 begeleiding help ik je om jouw doel te bereiken. Samen vinden we een eetpatroon dat bij jou past, zodat je weer bewust kunt genieten.

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten naar een gezond gewicht? Vul onderstaand formulier in of bel, mail of app me. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Laat ik me even voorstellen: ik ben Martine, 36 jaar, getrouwd met Sebastiaan en trotse moeder van Joep en Fien. Na zelf succesvol te zijn afgevallen met The 1:1 Diet ben ik begonnen als consulent van The 1:1 Diet in Breda. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. In mijn studententijd ben ik flink wat kilo’s afgevallen met The 1:1 Diet. Vervolgens wilde ik na de geboorte van Joep weer wat overtollige kilo’s kwijtraken. Mijn consulente verraste mij met Het Stappenplan, dat voor mij heel goed heeft gewerkt door de combinatie van verantwoorde maaltijdvervangers met reguliere voeding. Nu heb ik al weer 4 jaar een juiste balans in mijn eetpatroon. Ik heb echt een andere mindset gekregen, heb plezier in het koken van gezond en lekker voedsel en sporten gaat als vanzelf. Ik voel me energieker en heb meer zelfvertrouwen. Dit gun ik jou ook!

Gezond dieet op maat

Het Stappenplan is een programma dat specifiek op jou is af te stemmen; echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Door het volgen van de verschillende stappen word je niet alleen steeds bewuster van gezonde voeding, maar ontwikkel je uiteindelijk een gezonde levensstijl. Zo wordt het makkelijker om na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht te blijven!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Breda

Als consulent van The 1:1 Diet geloof ik in de kracht van samen. Zelf weet ik maar al te goed dat het niet makkelijk is om op eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven. Je staat er dus zeker niet alleen voor! Ik ben er voor je om je te helpen, begeleiden en motiveren. Daarnaast ben ik jouw ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat bereiken!

Ben je nieuwsgierig geworden en durf je samen met mij de strijd aan te gaan tegen je overgewicht? Neem snel contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!

Liefs,

Martine
Het 1 op 1 Dieet in Breda

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *