Afvallen met Het 1 op 1 Dieet in Culemborg

Ben je op zoek bent naar een gezondere levensstijl? Je hoeft het niet alleen te doen, gezond afvallen, dat doen we samen! Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een programma op maat help ik je graag je doel te bereiken.

Snel starten? Bel, mail of app me dan vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Even iets over mij…

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee hondjes in het heerlijke dorp Opijnen. Net als jij was ik een tijd geleden ook toe aan verandering. Vanaf mijn 19e ben ik in strijd geweest met mijn gewicht, door ongezonde voeding en te weinig bewegen. Na vele diëten geprobeerd te hebben kwam er telkens de klad weer in, omdat de verleidingen te groot waren. Begin mei 2019 ging mijn knop om en ben ik alleen nog maar gezond gaan eten en bewegen. Wat is dat lekker zeg. Je weer goed voelen in je eigen vel, meer conditie hebben en dat je weer straalt. Zo fijn!

Gezond dieet op maat

Afvallen en op gewicht blijven is in mijn ogen het moeilijkste wat er is. Je moet jezelf constant in de gaten houden, weten waar het fout gaat, nee zeggen en vooral weten waarom het je niet lukt om dat extra gewicht kwijt te raken. The 1:1 Diet Stappenplan is een programma wat specifiek op jou is af te stemmen; echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je weer toe naar een gezond eetpatroon.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik heb een gezellige praktijk. Een fijne ruimte waar ik graag met je in gesprek ga. Overgewicht is vaak iets wat je zo ongelukkig maakt, ik weet als geen ander hoe zwaar dit gevecht kan zijn. Juist daarom wil ik jou graag begeleiden naar een nieuwe gezonde leefstijl die bij jou past. Samen bewandelen we deze weg, nemen we afscheid van oude gewoontes en vormen we nieuwe. Ik ben er voor je om je te motiveren, te ondersteunen en kennis te delen, zodat jij je doel niet alleen bereikt maar ook behoudt!

Persoonlijk en speciaal voor jou

Ik oordeel en veroordeel niet, ik luister naar je verhaal en probeer altijd samen met jou het antwoord te vinden. Je weet wat je aan me hebt, ik ben altijd eerlijk en houd je een spiegel voor wanneer dat nodig is. Als het goed gaat juich ik met je mee en ik reik je mijn hand wanneer je het moeilijk hebt. Niet alleen tijdens onze 1 op 1 gesprekken, ook tussendoor mag je me altijd appen als je daar behoefte aan hebt. Dankzij mijn studie Sociaal Pedagogisch Medewerker en de opleiding tot consulent van The 1:1 Diet, kan ik mijn manier van begeleiden goed aanpassen aan degene die voor mij zit. Iedereen is anders, dus niet alleen het programma maar ook mijn manier van begeleiden is altijd op maat. We doen wat werkt voor jou!

Twijfel je nog? Waar wacht je op? Behalve je gewicht heb je eigenlijk niets te verliezen. Vandaag is jouw dag! Bel, mail of app me snel voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, dan kan je inspreken op mijn voicemail of een What's App bericht sturen.

Liefs, Mirjam

The 1 op 1 Diet met Mirjam
Het 1 op 1 Dieet in Geldermalsen, Culemborg en Tiel


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Mirjam

Dank je wel!

Dank je wel!...

Hier doen we het allemaal voor :-) Hele blije mensen die lekker in hun vel zitten....

Lees meer