Afvallen in Tiel met Het 1 op 1 Dieet met Mirjam


Wil jij net als ik afvallen en het roer omgooien? Er alles aan doen om je weer lekker te voelen in je eigen lichaam? Je hoeft het niet alleen te doen, gezond afvallen doen we samen. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een programma op maat help ik je graag je doel te bereiken!

Snel starten? Bel of app me vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Gezond eten én afvallen

Mijn naam is Mirjam en samen met mijn vriend Chris woon ik in het prachtige dorp Opijnen. Net als jij, was ik een tijd geleden ook toe aan verandering. Na flink door de medische molen te zijn gehaald en een aantal afvalpogingen zonder blijvend resultaat, was het tijd voor iets anders. Een vriendin vertelde mij over het vernieuwde programma van The 1:1 Diet en maakte mij nieuwsgierig.

Zoveel meer dan shakes

Een beetje sceptisch maakten Chris en ik een afspraak bij een consulent voor meer informatie. Na dit gesprek waren wij om; gewoon eten én afvallen klonk als muziek in onze oren. Samen zijn we het avontuur aan gegaan. Een van de grote pluspunten was dat we, naast de maaltijdvervangers, gewoon lekker groenten en vlees konden blijven eten. Ik genoot zelfs weer van een bakje yoghurt en een stuk fruit! Dankzij Het Stappenplan van The 1:1 Diet bereikten Chris en ik ons doel en hebben we geleerd hoe we de balans kunnen houden. Ik kan weer winkelen in normale winkels, voel me weer vrouw en een stuk zelfverzekerder! Dit voelt zó goed, dat gun ik jou ook! Daarom ben ik inmiddels opgeleid tot The 1:1 Diet consulent.

Hulp bij afvallen

Ik heb een gezellige, knusse praktijk waar ik graag met je in gesprek ga. Overgewicht is vaak iets wat je overkomt, ik weet als geen ander hoe zwaar dit gevecht kan zijn. Juist daarom wil ik jou graag begeleiden naar een nieuwe gezonde leefstijl die bij jou past. Samen bewandelen we deze weg, nemen we afscheid van oude gewoontes en vormen we nieuwe. We (over)winnen samen en zorgen ervoor dat jij weer lekker in je vel komt te zitten, of dat nou in een maatje S of XL is, het gaat er om hoe jij je voelt. Ik ben er voor je om je te motiveren, te ondersteunen en kennis te delen, zodat jij je doel niet alleen bereikt maar ook behoud!

Persoonlijk en op maat

Ik ben een positief ingestelde, vrolijke coach. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en probeer ik altijd samen met jou het antwoord te vinden. Je weet wat je aan me hebt, ik ben altijd eerlijk en houd je een spiegel voor wanneer dat nodig is. Als het goed gaat juich ik met je mee en reik je mijn hand wanneer je het moeilijk hebt. Niet alleen tijdens onze 1 op 1 gesprekken, ook tussendoor mag je me altijd appen als je daar behoefte aan hebt. Dankzij mijn studie Sociaal Pedagogisch Medewerker en de opleiding tot consulent van The 1:1 Diet, kan ik mijn manier van begeleiden goed aanpassen aan degene die voor mij zit. Iedereen is anders, niet alleen het programma maar ook mijn manier van begeleiden is altijd op maat. We doen wat werkt voor jou!

Niets te verliezen

Waar wacht je op? Behalve je gewicht heb je eigenlijk niets te verliezen. Today is your day! Bel of app me snel voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Liefs, Mirjam

The 1:1 Diet met Mirjam
Het 1 op 1 Dieet in Tiel, Geldermalsen en Culemborg


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Mirjam

Dank je wel!

Dank je wel!...

Hier doen we het allemaal voor :-) Hele blije mensen die lekker in hun vel zitten....

Lees meer