Het 1 op 1 Dieet in Houten met Sandra

Onder mijn persoonlijke begeleiding help ik je om op een verantwoorde manier af te vallen en bewust te leren genieten van gezonde voeding. Ik vertel je graag meer over mijzelf, The 1:1 Diet Stappenplan en wat ik voor jou kan betekenen!

Mijn naam is Sandra Groenewold, ik ben getrouwd, moeder van 2 zonen en ik woon in Houten. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Houten help ik mensen met overgewicht om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en een nieuwe, gezonde leefstijl te vinden, zodat ze weer bewust kunnen genieten van gezonde voeding.

“Wie herkent het niet, dat je bij jezelf denkt: “En nu is het genoeg geweest!”

Gezond en verantwoord afvallen onder persoonlijke begeleiding in Houten

Als gecertificeerd The 1:1 Diet consulent help ik je graag met afvallen en het beheersen van je gewicht. Mijn doel is om jou weer vitaal te laten voelen. Wie herkent het niet, dat je bij jezelf denkt: en nu is het genoeg geweest! Nu is het tijd om er wat aan te doen! Het maakt niet uit of het nu gaat om veel of weinig overgewicht, het gaat erom dat je weer lekker in je vel zit. Met mijn persoonlijk begeleiding ga ik ervoor zorgen dat je weer bewust kunt genieten in een gezonde leefstijl. En deze persoonlijke begeleiding maakt echt het verschil! Voor veel mensen blijkt het in de praktijk erg lastig om op geheel eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven.

Vanaf de start tot het afronden van het dieet ben ik er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Ik ben jouw persoonlijke coach, ik denk met je mee en ik motiveer je zodat je het zeker gaat volhouden. Op de momenten dat je het nodig hebt ben ik jouw ‘vriendelijke stok achter de deur’.

Je zal mij als persoon ervaren als eerlijk, open en toegankelijk. Je kunt altijd bij me terecht voor advies of handige tips, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om na de afronding van het dieet op afspraak bij me terug te blijven komen voor een weegmoment. Samen gaat het zeker lukken om jouw streefgewicht te bereiken!

Stap voor stap naar een gezonde leefstijl

Gedurende het volgen van Het Stappenplan doorloop je de verschillende stappen, waarbij in iedere stap gezonde voeding wordt toegevoegd aan de maaltijdvervangers, in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden. Zo bouw je stapsgewijs de maaltijdvervangers af en je voegt gezonde voeding toe, met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en wat past bij jouw leefstijl, kijk ik samen met jou tijdens het intakegesprek in welke stap je het beste kunt starten. Het Stappenplan biedt een totaalvoeding, zodat je er zeker van bent dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wil je samen met mij de volgende stap zetten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-83570978 of stuur een mail naar info@afvallenenvitaalverder.nl

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Sandra
Het 1 op 1 Dieet in Houten

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *