Afvallen in Houten met Het 1 op 1 Dieet met Sandra


Wil je gezond en verantwoord afvallen? Ik help je graag!

Mijn naam is Sandra Groenewold. Ik ben getrouwd, moeder van 2 zonen en woon in Houten. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing help ik mensen met overgewicht om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en een nieuwe, gezonde leefstijl te vinden, zodat ze weer bewust kunnen genieten van gezonde voeding en niet gaan jojoën.

Wie herkent het niet, dat je bij jezelf denkt: “En nu is het genoeg geweest!”

Dan is het nu tijd om er wat aan te doen! Het maakt niet uit of het gaat om veel of weinig overgewicht, het gaat erom dat je weer lekker in je vel zit.

Persoonlijke begeleiding
Als gecertificeerd consulent voor Het 1 op 1 Dieet help ik je graag met afvallen én op gewicht blijven. Mijn doel is dat je je weer vitaal voelt en bewust kunt genieten in een gezonde leefstijl. Voor veel mensen blijkt het in de praktijk erg lastig om op geheel eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven en dan maakt de persoonlijke begeleiding écht het verschil.

Vanaf de start tot het afronden van het dieet ben ik jouw persoonlijke coach; ik denk met je mee en motiveer je zodat je het zeker gaat volhouden. Op de momenten dat je het nodig hebt ben ik jouw ‘vriendelijke stok achter de deur’.

Ik ben eerlijk, open en toegankelijk. Je kunt altijd bij me terecht voor advies en handige tips, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om na de afronding van het dieet op afspraak bij me terug te blijven komen voor een weegmoment. Samen gaat het ons zeker lukken om jouw streefgewicht te bereiken én te behouden!

Met ons flexibele dieetplan stap voor stap naar een gezonde leefstijl
Afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en wat past bij jouw leefstijl, kijken we samen in welke stap je het beste kunt starten. Met Het Stappenplan ben je er zeker van dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Hoe hoger de stap, hoe meer ‘reguliere’ voeding je eet en hoe minder maaltijdproducten (in de vorm van shakes, smoothies, soepen, warme maaltijden en repen) je gebruikt. Zo val je niet alleen af, maar vind je ook stap voor stap een nieuw en gezond eetpatroon.

Gun jezelf dat je je weer fit en energiek voelt
Zet samen met mij de volgende stap naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl! Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-83570978 of stuur een mail naar info@afvallenenvitaalverder.nl

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Groetjes,
Sandra

Het 1 op 1 Dieet in Houten

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *