Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Beverwijk

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet met Sandy! Onze afslankstudio in Beverwijk is centraal gelegen tussen Heemskerk, Uitgeest en Assendelft.

Wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet alleen….laat mij jou helpen! Als enthousiaste The 1:1 Diet gewichtsconsulente ben ik jouw professionele stok achter de deur.

Met The 1:1 Diet maaltijden, Het Stappenplan en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!

Tegenwoordig zijn we allemaal heel erg druk! Met het werk, ons gezin en vergeet niet ons sociale leven. Zo druk dat je soms jezelf gewoonweg vergeet. Met als gevolg een heel onregelmatig leven met veelal een ongezond eetpatroon. Dit leidt helaas vaak tot overwicht of zelfs obesitas. Maar hier kun je aan werken… en daar ga ik je met mijn 1 op 1 begeleiding bij helpen!


Eigenlijk is dit precies mijn verhaal ik had een drukke baan en probeerde thuis en in mijn sociale leven alle ballen omhoog te houden. Echter binnen 3 jaar was ik veel zwaarder, ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht.

Dat moest echt anders! En dat heb ik ook gedaan!!

Ik run nu al jaren mijn eigen praktijk als gewichtsconsulente. Helaas kreeg ik ook weleens te maken met klanten te maken waarbij het maar niet wilde lukken. Daar ik deze klanten toch graag verder wilde helpen, heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman gedaan. En dat proefde natuurlijk weer naar meer, waarna de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut & de opleiding tot Orthomoleculair voeding voor kinderen volgde. En om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik ook nog de EMB-therapeut opleiding afgerond, want meten = weten! Maar het lichaam zit zo geniaal in elkaar dat er altijd voldoende blijft te leren, dus deze lijst zal vast nog wel aangevuld worden.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe ik jou weer in balans kan krijgen. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Ik ben oprecht benieuwd naar jou!

Hoe gaan we dit samen doen
Aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan gaan we stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt starten. Je krijgt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult.

Tijdens het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ik ben er voor je, om je op te peppen, te motiveren en te zorgen dat je doorzet. Ik ga je leren jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen gaan we werken aan een blijvend resultaat!


Dus nog even samengevat...
• Afvallen doen we samen.
• Een plan op maat speciaal voor jou.
• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden.
• Wekelijkse begeleiding, maar je kunt me altijd een appje sturen.


Dit keer echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of app, mail, bel mij.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Sandy
The 1:1 Diet met Sandy, Het 1 op 1 Dieet in Beverwijk

M: 0618451998
Parkeren: 2 uur gratis op de Baanstraat met een blauwe kaart.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy