Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Beverwijk

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet met Sandy! Onze afslankstudio in Beverwijk is centraal gelegen tussen Heemskerk, Uitgeest en Assendelft.


Wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet alleen….laat mij jou helpen! Als enthousiaste The 1:1 Diet gewichtsconsulente ben ik jouw professionele stok achter de deur.

Met The 1:1 Diet maaltijden, Het Stappenplan en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!

Tegenwoordig zijn we allemaal heel erg druk! Met het werk, ons gezin en vergeet niet ons sociale leven. Zo druk dat je soms jezelf gewoonweg vergeet. Met als gevolg een heel onregelmatig leven met veelal een ongezond eetpatroon. Dit leidt helaas vaak tot overwicht of zelfs obesitas. Maar hier kun je aan werken… en daar ga ik je met mijn 1 op 1 begeleiding bij helpen!Hoe gaan we dit samen doen
Aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan gaan we stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt starten. Je krijgt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult.

Tijdens het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ik ben er voor je, om je op te peppen, te motiveren en te zorgen dat je doorzet. Ik ga je leren jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen gaan we werken aan een blijvend resultaat!


Dus nog even samengevat...
• Afvallen doen we samen.
• Een plan op maat speciaal voor jou.
• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden.
• Wekelijkse begeleiding, maar je kunt me altijd een appje sturen.


Dit keer echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of app, mail, bel mij.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Sandy
The 1:1 Diet met Sandy, Het 1 op 1 Dieet in Beverwijk

M: 0618451998
Parkeren: 2 uur gratis op de Baanstraat met een blauwe kaart.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy