Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Uitgeest

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet met Sandy! Onze afslankstudio in Uitgeest is centraal gelegen tussen Castricum, Limmen en Akersloot.

Wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet alleen….laat mij jou helpen! Als enthousiaste The 1:1 Diet gewichtsconsulente ben ik jouw professionele stok achter de deur.

Met de maaltijden van The 1:1 Diet en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!

Heb jij het ook altijd zo ontzettend druk? Probeer je alle ballen in de lucht te houden m.b.t. je werk, je gezin en je sociale leven? Heb je het vaak zo druk, dat je jezelf soms voorbij loopt, waardoor je veelal niet goed voor jezelf zorgt, je te onregelmatig, te weinig of ongezond eet. Zie je jouw gewicht stijgen, soms zelfs met obesitas als gevolg? Dan is het nu tijd om daar verandering aan te brengen…en daar ga ik jou bij helpen!


Eigenlijk is dit precies mijn verhaal ik had een drukke baan en probeerde thuis en in mijn sociale leven alle ballen omhoog te houden. Echter binnen 3 jaar was ik veel zwaarder, ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht.

Dat moest echt anders! En dat heb ik ook gedaan!!

Ik run nu al jaren mijn eigen praktijk als gewichtsconsulente. Helaas kreeg ik ook weleens te maken met klanten te maken waarbij het maar niet wilde lukken. Daar ik deze klanten toch graag verder wilde helpen, heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman gedaan. En dat proefde natuurlijk weer naar meer, waarna de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut & de opleiding tot Orthomoleculair voeding voor kinderen volgde. En om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik ook nog de EMB-therapeut opleiding afgerond, want meten = weten! Maar het lichaam zit zo geniaal in elkaar dat er altijd voldoende blijft te leren, dus deze lijst zal vast nog wel aangevuld worden.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe ik jou weer in balans kan krijgen. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Ik ben oprecht benieuwd naar jou!

Hoe gaan we te werk

Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke stap van The 1:1 Diet het beste bij jouw leefstijl past. Stap voor stap ga je van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Je krijgt een map mee naar huis met tips en adviezen en je komt wekelijks bij mij op consult.

Ik ben die bekende deskundige stok achter de deur, ik voorzie je van de juiste adviezen, zal je motiveren en je maatje zijn als je het even zwaar hebt.

Ik zal je leren jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je mooie streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we namelijk aan een blijvend resultaat!


Dus nog even op een rij...

• Afvallen dat doen we samen.

• Je ontvangt een plan op maat met behulp van het Stappenplan.

• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden.

• Wekelijkse begeleiding, maar je kunt me te allen tijden appen.

Nu daadwerkelijk je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of app, bel, mail mij.

Ik kijk er naar uit je in mijn praktijk te ontmoeten!

Groetjes, Sandy

The 1:1 Diet met Sandy, Het 1 op 1 Dieet in Uitgeest

M: 0618451998

Parkeren: gratis voor de deur.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy