Afvallen in Merksem met Het 1 op 1 Dieet

Succesvol afvallen en niet meer jojoën!

Mijn naam is Saskia en met Het 1 op 1 Dieet ben ik succesvol afgevallen zonder daarna weer aan te komen! Ik was zó enthousiast, dat ik besloot om zelf consulent te worden om zo anderen te kunnen helpen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Dit doe ik nu al sinds 2005 en nog steeds met evenveel enthousiasme en plezier als toen ik net begon.

Persoonlijke begeleiding

Iedereen is anders en ik ga graag samen met jou op zoek naar een gezonde leefstijl die werkt voor jou. Of je nu wat kilootjes kwijt wilt vanwege een bourgondische inslag of dat je na de overgang niet meer zo makkelijk iets kwijtraakt of echt last hebt van fors overgewicht, ik kan jou de juiste handvatten bieden zodat jij je doel behaalt én behoudt!

Ik streef er altijd naar dat je je thuis voelt in mijn praktijk, je kunt altijd bij me terecht met je verhaal. Ik ben een coach die écht naar je luistert, met je meedenkt en nooit een oordeel heeft. Mijn doel is dat jij in onze wekelijkse gesprekken de juiste kennis en motivatie krijgt om je resultaat vast te houden!

Afslanken en een gezonde leefstijl

Het 1 op 1 Dieet werkt met een stappenplan, dat we samen kunnen afstemmen op jouw leefstijl, wensen en behoeftes. Zo kun je het dieet volgen op een manier waar jij je fijn bij voelt. Naast afslanken ga je ook geleidelijk naar een nieuw voedingspatroon. Kortom: een duurzame en gezonde manier van vermageren én gewichtsbehoud, zonder weer te gaan jojoën. Wil je na het afslanken af en toe blijven komen voor dat extra steuntje in de rug? Ook dan ben je welkom!

Kies nu voor je gezondheid

Vul het online formulier in of bel/app me, dan maken we een afspraak en vertel ik je graag meer over het dieet en de mogelijkheden. Als jij er klaar voor bent, dan help ik je graag!

Hopelijk tot snel!

Groetjes en liefs,
Saskia

The 1:1 Diet met Saskia
Het 1 op 1 Dieet in Merksem


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *