Afvallen in Swalmen met Het 1 op 1 Dieet met Suzanne

Verantwoord afvallen: een gezond gewicht voor nu en later
Je wilt op een gezonde manier afvallen en ook op gewicht blijven. Of ben je juist op zoek naar iemand die je kan ondersteunen met gewichtsbeheersing? Met The 1:1 Diet ga jij je doel behalen.

Mijn naam is Suzanne Aslander en naast dat ik consulent ben, ben ik sinds 2016 actief als vitaliteitsexpert voor vrouwen, waarbij de focus voornamelijk ligt op hormonale disbalans en stress. Twee factoren die een behoorlijke invloed kunnen hebben op je gewicht.

Afvallen en daarna op streefgewicht blijven kan écht
Zelf heb ik het succes van The 1:1 Diet al mogen ervaren en dat heeft me lichamelijk, maar zeker ook geestelijk ontzettend veel positiefs gebracht. Iedere week het getal op de weegschaal omlaag zien gaan en steeds lekkerder, vitaler en energieker in je vel zitten. Ik zit nog steeds op mijn streefgewicht en dat voelt geweldig! Ik ben er van overtuigd dat ook jij kunt afvallen en daarna je streefgewicht kunt behouden. Dat gun ik je van harte! Daarom ondersteun ik je, met alle plezier, persoonlijk in jouw reis naar een gezond gewicht voor nu en later.

Een duidelijk plan
Bij The 1:1 Diet maakt het niet uit hoeveel kilo je kwijt wilt of hoe jouw leven er momenteel uitziet. Er is altijd een stap die past bij jouw situatie, zelfs met een druk gezinsleven of onregelmatige werktijden. Je kunt terecht in mijn praktijk in Swalmen, maar fijne online begeleiding is ook zeker mogelijk op het moment dat het jou uitkomt.

We werken met Het Stappenplan. Een duidelijk plan waarmee je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt en mag eten. Er zijn wel meer dan 40 verschillende producten, dus jouw favoriet zit er zeker tussen. In iedere stap vul je de verrassend smaakvolle maaltijdproducten aan met normale, gezonde voeding. Met de maaltijdproducten in combinatie met normale, gezonde voeding, krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt.

Hoe verder je in Het Stappenplan komt, hoe meer je de normale voeding opbouwt en de maaltijdproducten afbouwt. Samen kijken we naar persoonlijke leefstijlaanpassingen die goed bij je passen en waar jij je prettig bij voelt. Zo leer je je lichaam een nieuwe, gezonde leefstijl aan die ook goed vol te houden is nadat je jouw streefgewicht hebt bereikt. Je werkt echt aan een gezonde toekomst. Dat is wat ik persoonlijk zo belangrijk vind en waarom ik doe wat ik doe.

Persoonlijke begeleiding
Afvallen is niet altijd makkelijk, maar bij The 1:1 Diet hoef je het niet alleen te doen. Natuurlijk ben jij degene die de kilo’s kwijtraakt, maar ik ben er altijd voor je met een luisterend oor en om je te motiveren en inspireren. Daarbij zet ik mijn jarenlange ervaring op diverse gebieden ook graag in.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij in de praktijk of tijdens een online afspraak. Ik word door mijn cliënten omschreven als een warm, enthousiast en positief ingesteld persoon die er - vanuit al haar kennis - op een prettige manier samen met jou voor zorgt dat je je doelen ook daadwerkelijk behaalt.

Ik ben erg benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw verhaal is, zodat we de persoonlijke begeleiding daar nog beter op kunnen laten aansluiten. Jij staat centraal tijdens onze afspraken!

Loop je tussen onze afspraken door ergens tegenaan of ben je de motivatie even kwijt? Laat het me weten en ik ben er voor je met dat zetje in de juiste richting. Samen gaan we jouw doelen behalen!

Ga ervoor!
Ben jij klaar voor een nieuwe, gezonde leefstijl voor nu en de toekomst? Wil je nú in actie komen om binnenkort die geweldige 2.0-versie van jezelf te zijn (en te blijven)? Vul het contactformulier in of bel/app me voor een afspraak.

Dan zie ik je snel in mijn praktijk of tijdens een online afspraak.

Gezonde groet,
Suzanne

The 1:1 Diet met Suzanne
Het 1 op 1 Dieet in Swalmen

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen