Afvallen in Helmond met Het 1 op 1 Dieet met Amanda

Wil je afvallen en je weer lekker voelen? Dan help ik je graag!

Als ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen weet ik hoe moeilijk het kan zijn. Maar ik weet ook dat het kan: succesvol afvallen én op gewicht blijven!

Ik ben Amanda, 33 lentes jong en consulent van Het 1 op 1 Dieet. Ik ben met dit dieet flink wat kledingmaten kwijtgeraakt en die zijn er ook niet meer bijgekomen.

Persoonlijke begeleiding

Met adviezen en tips help ik je de moeilijke momenten goed door te komen en vol te houden. Het valt niet altijd mee om maat te houden en verstandige keuzes te maken, maar als je weet hoe je daar een goede balans in kunt vinden, dan gaat het jou ook lukken om vol te houden en te kiezen voor een ander voedingspatroon.

Een flexibel dieetplan

Ons Stappenplan is flexibel en op iedereen persoonlijk af te stemmen. Dat moet ook wel, want geen mens is hetzelfde. Ook houden we rekening met jouw leefstijl. Verricht je dagelijks zwaar lichamelijk werk, dan zul je op een ander persoonlijk dieetplan uitkomen dan iemand die bijvoorbeeld een grotendeels zittend beroep heeft.

Ik ben ervan overtuigd dat je, als je aan jezelf gaat werken, je stukken beter gaat voelen. Hierbij help ik je graag. En door met elkaar te praten kom je er ook achter wat niet goed gaat en wat je kunt veranderen. Zo maken we samen inzichtelijk wat voor jou een betere en gezondere leefstijl is, die voor jou ook makkelijk vol te houden is.

Mag je dan nooit meer iets hebben?

Natuurlijk wil je graag af en toe een avondje met je vrienden naar de kroeg, met je vriendinnen een hapje eten, zijn er de vakanties, verjaardagen, borrels en ga maar door. Door te leren om in balans te blijven en keuzes te maken kun je echt nog lekker genieten van alles, maar weet je ook dat je weer terug moet naar de basis. Als je zelf niets verandert, dan val je weer terug in je oude patroon. Je zult er dus iets voor moeten doen, maar daar krijg je ook heel veel voor terug: een fijn gewicht en een gezonde leefstijl. En daar help ik je mee!

Ik ben nu vier jaar werkzaam als consulent en doe dit werk met liefde en enthousiasme. Of je nu boer, bouwvakker, zakenman, jonge huismoeder of vrouw in de overgang bent: iedereen is bij mij van harte welkom. Samen gaan we kijken hoe we jouw doel kunnen bereiken. Je staat er niet alleen voor.

Je weer lekker en fit voelen

Vul het online formulier in of bel/app me, dan maken we een afspraak. Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!

Liefs, Amanda

The 1:1 Diet met Amanda
Het 1 op 1 Dieet in Helmond

Believe in Yourself


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *