Afvallen in Helmond met Het 1 op 1 Dieet met Amanda


Wil je een gezond gewicht? Dan help ik je graag!


Hey Hey welkom op mijn pagina,kijk gerust even rond en check mijn social media kanalen om een goede indruk te krijgen wie ik ben en hoe ik werk. Ik ben zachtaardig en een echt mensen-mens, ook hou ik van een lolletje. De drempel is daardoor erg laag dus voel je welkom, ook als je al een keer bij me bent geweest en het toch uit de hand gelopen is. Schaam je niet en kom gezellig terug; dit zie ik juist als compliment en het betekent dat je jezelf erg op je gemak voelt bij mij. Daar doe ik het juist voor. Ook ik weet als geen ander hoe lastig het allemaal is dus doe daar je voordeel mee.

Ik ben Amanda 35 jaar oud en heb een fijn gezin, daarom is mijn praktijk aan huis met parkeerplaats en wachtkamer erg fijn - ik ben er immers altijd voor mijn kind. Ik werk bepaalde dagen vaste tijden, maar je mag me altijd appen; ik ben heel de dag bereikbaar voor vragen.

Door Het 1 op 1 Dieet voel ik me prettiger in mijn vel en weet ik de juiste keuzes te maken. Natuurlijk geniet ik met mijn vriendinnen en nemen we wat lekkers en een borrel, maar ik pak de draad daarna altijd weer op. Dat valt niet altijd mee (er
is helaas geen wondermiddel en het blijft levenslang opletten). Natuurlijk zeggen de getalletjes op de weegschaal niet altijd alles en natuurlijk gaan deze omlaag en heb je een doel, maar als jij in de spiegel kijkt en denkt 'yes ik mag er wezen' dan is dat het allerbelangrijkste. Met alles wat je doet je moet een levenstijl vinden die bij je past en die je ook vol kunt houden, zoals door de weeks opletten en in het weekend lekker genieten. Ook beweging is erg belangrijk. Je hoeft echt geen 5x per week naar de sportschool. Zoek iets wat je leuk vindt en waarbij je je hoofd kunt leegmaken. Zodra je begint met bewegen zul je merken dat je er een lekker gevoel bij krijgt. Zelf fiets en wandel ik veel en daar voel ik me lekker bij.

Of je bouwvakker, zakenman,jongeman/vrouw huisvrouw of iemand die last heeft van de hormonen bent... iedereen komt bij mij in de praktijk.


De intake is eenmalig en vrijblijvend; hier krijg je een map en een beker cadeau bij, dus geen langdurige abonnementen of verplichtingen.

Weer lekker in je vel? Kom dan snel!


Liefs, Amanda
Believe in Yourself


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *