De 5 populairste zomerrecepten!

05/08/2021 in: Recepten

Zonnetje

Bij lekker genieten van de zomer horen ook zomerse recepten.

We hebben de 5 populairste zomerrecepten voor je op een rijtje gezet. Of je nou wilt afvallen of op gewicht wilt blijven, ze scoren altijd!Tosti TexMex (Stap 4)

Geef je tosti een superboost door alles wat je weet over een tosti los te laten en doe het eens op deze manier. Makkelijk, snel klaar, vullend en heel erg lekker. Liever andere groenten? Combineer er vooral op los!

Klik hier voor het recept.
Omelet cupcakes (Stap 2)

In de zomerzon genieten van een laat ontbijt of een lekkere, voedzame lunch?

Klik hier voor het recept.
Hamburgerminuutje (Stap 4)

Wil je in de zomervakantie onbezorgd kunnen genieten van een hamburger? No worries, we hebben de heerlijkste hamburger voor je! En laat de klant-en-klare sausjes maar in de koelkast staan, die heb je echt niet nodig!

Klik hier voor het recept.
Bloemkoolwok (Stap 3)

Gezond, lekker en echt supermakkelijk! Dit bloemkoolgerecht bewijst: de schoonheid zit ‘m in z’n eenvoud. We overdrijven niet, als we zeggen dat we na het proeven het schaaltje hebben uitgelikt. Nu jij!

Crispy tip: gooi er een bosuitje doorheen voor een extra bite!

Klik hier voor het recept.
Gevulde tomaat (Stap 1)

Je ziet maar 1 gevulde vleestomaat, maar wist je dat je er wel 2 of 3 mag hebben? Allemaal gevuld met de gouden combi van basilicum en mozzarella. Let wel even op het gewicht van de tomaten, want je kunt het natuurlijk ook te gek maken. Geloof ons als we zeggen dat het elke hap waard is.

Klik hier voor het recept.

Voor meer lekkere en verantwoorde recepten klik je hier.  

Eet smakelijk!