Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: broodje rosbief anders.

Nodig voor 1 persoon
- 2 sneetjes volkorenbrood
- 50 g zuivelspread
- 25 g rosbief
- 25 g zongedroogde tomaten
- 25 g komkommer
- 30 g Parmezaanse kaas
Zo maak je het klaar
Rooster de boterhammen. Besmeer ze met de zuivelspread.
Snijd de komkommer in schijfjes en de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
Leg de rosbief op het brood en garneer met de zongedroogde tomaten en schijfjes komkommer.
Breng op smaak met wat peper en Parmezaanse kaas.
Tip
Heerlijk met verschillende soorten brood. Probeer ook een volkoren zuurdesem.
Dit recept bevat per persoon
- 50 g groente, bereid (1/5 portie)
- 1/5 portie eiwit
- 2 porties zuivel
- 2 porties graanproducten
Eet smakelijk!