Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: wrap pizza margherita.

Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: wrap pizza margherita.

Nodig voor 1 persoon
- 1 volkoren wrap
- 3 el passata zonder toegevoegd zout
- 35 g mozzarella, in dunne plakjes
- 30 g geraspte 30+ kaas
- 4 cherrytomaten
- 1 tl gedroogde oregano
- verse basilicumblaadjes
- versgemalen zwarte peper
Zo maak je het klaar
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de tomaten in plakjes. Leg de wrap op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de wrap met de passata en verdeel de mozzarella, geraspte kaas en cherrytomaatjes erover.
Bestrooi met oregano en zwarte peper.
Bak de wrap pizza ongeveer 8-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de randjes krokant zijn.
Garneer met verse basilicumblaadjes en serveer direct.
Tip: beleg je wrap met nog meer groenten of maak er een salade bij, zodat je meteen je dagelijkse portie groenten binnenkrijgt.
Dit recept bevat per persoon
- 50 g groente (1/5 portie)
- 1/2 portie eiwit
- 1 portie zuivel
- 1 portie graanproducten
Eet smakelijk!