Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: visstoofpotje.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g gemengde vis
- 50 g tomaten, gepureerd
- 200 g Provençaalse wokgroenten
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 tl Provençaalse kruiden
- 1 tl crème fraîche
- Peper
- 1 el olijfolie
Zo maak je het klaar
Fruit de knoflook met olijfolie in een hete koekenpan en
voeg vervolgens de wokgroenten toe. Wok het geheel ongeveer 2 minuten.
Voeg de gepureerde tomaten en Provençaalse kruiden toe en
breng het geheel aan de kook.
Voeg de vis toe en stoof het geheel nog ongeveer 6 minuten.
Breng op smaak met peper en voeg vervolgens de lepel crème
fraîche toe.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!