Het 1 op 1 Dieet in Schilde met Daniella

Afvallen in Schilde? Laat mij je helpen!

Op zoek naar een dieet dat gemakkelijk te combineren is met je werk en je gezin? Uit ervaring kan ik vertellen dat afslanken helemaal niet hoeft in te houden dat het niet lekker is of dat je altijd honger lijdt. Met 1 op 1 begeleiding, producten die echt smakelijk zijn en een wekelijkse stok achter de deur, heb je hiermee een succesformule te pakken.

Mijn naam is Daniella, afslankconsulent van The 1:1 Diet. Onder mijn begeleiding sta je niet alleen in je afslankproces. Het is zo’n voordeel als er iemand voor je klaar staat die je continu motiveert. Maar je moet het wel zelf willen, ik kan jouw knop niet omzetten.

Al jaren heb ik affiniteit met een gezonde leefstijl, waar voeding en beweging bij horen. Ik kan je daardoor ook volledige ondersteuning bieden in zowel het afslanken als in het behouden van je nieuwe gewicht.

Zelf ben ik enthousiast, eerlijk, realistisch en motiverend. Fouten maken hoort bij elk proces, en daar zal ik nooit te streng over zijn. Ik ga je daarbij helpen. Ik ben hoe dan ook zeer begaan met mijn cliënten en ik zal mijn best doen jou optimaal te begeleiden naar een gezonde leefstijl die je vast kunt houden. Kortom, je kunt altijd op mij terugvallen.

Wat het dieet mij heeft gebracht, gun ik jou ook! Ben je klaar voor deze nieuwe stap? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier, of bel of app me. Ik hoop van je te horen en ik kan niet wachten om samen aan jouw nieuwe ik te beginnen.

Groet,
Daniella Verhaegen

The 1:1 Diet met Daniella
Het 1 op 1 Dieet in Schilde

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen