Afvallen doen we samen!

Welkom! Leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen, wat natuurlijk ook inhoudt dat je interesse hebt in begeleiding bij het afvallen.

Ik ben zelf met The 1:1 Diet succesvol afgeslankt en weet dus uit eigen ervaring hoe goed dit dieet werkt. Ik ben consulente geworden omdat ik graag andere mensen met overgewicht wil helpen hun doel te bereiken. Ik weet zelf hoe moeilijk en zwaar het kan zijn, maar met The 1:1 Diet en de 1 op 1 begeleiding is uw doel bereikbaar!

Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen gaat je zeker lukken, maar ervoor zorgen dat het een blijvend resultaat is gaat de uitdaging zijn! En dat is precies wat ik graag met je aan wil gaan. Tijdens The 1:1 Diet begeleid ik jou 1 op 1 en ondersteun ik je daarna om op gewicht te blijven. Er gaan tegenslagen komen, maar gaan dat struikelblokken worden of leermeesters?

De 1 op 1 begeleiding die je krijgt tijdens het volgen van het dieet, is gratis. Je betaalt alleen eenmalig voor het intakegesprek. Een pinapparaat is aanwezig, je hoeft geen contant geld mee te nemen.

Ben jij ervan overtuigd dat het nu jouw tijd is om te werken aan een gezonde leefstijl, dan zie ik je graag in mijn praktijk om samen de weg in te slaan naar een slanker en gezonder leven.

Wat The 1:1 Diet zo succesvol maakt is de 1 op 1 begeleiding, want afvallen, dat doen we samen.

Neem vrijblijvend contact met me op (telefoon: 06-26094029 of WhatsApp) voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak.

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Groetjes,
Ingrid

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Ingrid

Hoe Piet het toch voor elkaar kreeg!

Hoe Piet het toch voor elkaar kreeg!...

Vele jaren ben ik bezig geweest om af te vallen, maar het mocht niet baten. Ik hou ook erg veel van lekker eten en, natu...

Lees meer