Afvallen met The 1:1 Diet in Zaandam


Wil jij net als ik eenvoudig, verantwoord, succesvol & blijvend afvallen?


Dit zul je vaker hebben gehoord, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het écht mogelijk is!

Mijn naam is Isabelle Mans, 48 jaar en trotse moeder van een prachtige dochter van 19. Zelf ben ik mijn hele leven aan het jojo-en geweest, maar met The 1:1 Diet heb ik mijn streefgewicht behaald én behouden, al ruim 10 jaar lang.

Doordat ik The 1:1 Diet zelf heb gevolgd en 5 maten slanker ben geworden weet ik precies welk proces je doorloopt en welke moeilijke situaties je tegenkomt. Daar heb ik allemaal praktische tips voor die ik graag met je deel. Je staat er echt niet alleen voor, we gaan samen de strijd aan!

In 2018 heb ik de cursus Orthomoleculaire Voedingsadviseur gevolgd en behaald. Hierin heb ik geleerd wat voeding met ons lichaam en brein doet, welke signalen je lichaam geeft wanneer er iets mist aan vitamines en mineralen, hoe je spijsvertering werkt en nog veel meer, heel erg interessant en ik deel het graag met je in een simpele uitleg.
Opvolgend heb ik verschillende modules gevolgd: Ketose, Intermitting Fasting (Vasten), Vrouwenhormonen, Schildklier, Brein en darmen, Sport en Emotie eten. Alle kennis in huis dus om jou goed te kunnen begeleiden, vooral om OP gewicht te blijven!


Waarom en hoe werkt The 1:1 Diet ?

De grootste kracht van dit afslankprogramma is de persoonlijke begeleiding die jij gaat krijgen tijdens het volgen van The 1:1 Diet Stappenplan, 1 op 1 dus! De welbekende stok achter de deur! Tijdens de intake leg ik je onze programma's uit en kijken we samen welke stap het beste bij jouw persoonlijke situatie past; je eetgedrag, je gezin, je werk, beweging, allemaal van belang.

Je komt wekelijks bij mij langs om te bespreken hoe het is gegaan. Wat ging er goed? Wat kan er beter en hoe? Daarnaast krijg je diverse tips over voeding, bewegen en bewust gedrag. Maar we vieren zeker je verloren gewicht, want elke week is het een feestje wanneer je op de weegschaal staat!
Ik heb een professionele Tanita weegschaal die een complete bodyscan doet welke ik je elke week uitleg.

Ook buiten onze wekelijkse afspraak ben ik voor jouw vragen bereikbaar via whatsapp en de mail.

En dan ben je op je streefgewicht, gefeliciteerd! Maar dan? Langzaam gaan we het gebruik van The 1:1 Diet producten afbouwen en weer opbouwen naar lekker en gezond eten, dit allemaal geleidelijk binnen The 1:1 Diet Stappenplan. Ook dan blijven we elkaar zien en begeleid ik je naar een gezonde levensstijl die goed inpasbaar is in je drukke gezinsleven, werk en sociale contacten.

Vul snel het online formulier in en ik neem contact met je op en vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen,

Samen gaan we de strijd aan, je staat er niet alleen voor!

Tot snel,
Isabelle

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *