Afvallen met The 1:1 Diet in Zaandam


Wil jij eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen en niet meer aankomen?

Dit lijkt misschien een mooi verkoop praatje, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het écht mogelijk is!

Mijn naam is Isabelle Mans, 50 jaar, een trotse moeder van een prachtige dochter van 21. Zelf ben ik mijn hele leven aan het jojo-en geweest. Met Het 1 op 1 Dieet heb ik mijn streefgewicht behaald én behouden, al ruim 12 jaar lang.

Doordat ik Het 1 op 1 Dieet zelf heb gevolgd en mijn overgewicht ben kwijtgeraakt weet ik precies welk proces je doorloopt en welke moeilijke situaties je tegen kunt komen. Daar heb ik allemaal praktische tips voor die ik graag met je deel, je staat er echt niet alleen voor, we gaan samen de strijd aan!

Waarom werkt het?
De grootste kracht van dit afslankprogramma is de persoonlijke begeleiding die ik je ga geven, want wetenschappelijk is aangetoond dat afslanken onder begeleiding zorgt voor de beste resultaten, ook op de lange termijn! Ons Stappenplan brengt je in 7 stappen naar een gezonder gewicht. Daarnaast krijg je diverse tips over voeding, bewegen en bewust gedrag.

Elke week is het een feestje wanneer je op de weegschaal staat!

En dan ben je op je streefgewicht, gefeliciteerd…maar dan? Langzaam gaan we het gebruik van The 1:1 Diet producten afbouwen en weer opbouwen naar lekker en gezond eten, dit allemaal geleidelijk binnen het Stappenplan. Ook dan blijven we elkaar zien en begeleid ik je naar een gezonde levensstijl die goed inpasbaar is in je drukke gezinsleven, werk en sociale contacten. Op Facebook, Instagram en Tiktok deel ik leuke en praktische tips, volg je mij al?

Mail of bel mij voor een afspraak en ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen, online is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer ik in consult zit zal ik mijn telefoon niet beantwoorden, stuur snel een appje naar 06-44037063 .

Samen gaan we de strijd aan, je staat er niet alleen voor!

Tot snel,
Isabelle

Cambridge Weight Plan consulent Isabelle Mans

Mijn afslankverhaal:

Mijn strijd is echt levenslang…. als kind was ik al te zwaar!
Na elk denkbaar dieet te hebben gevolgd en héél véél geld hieraan te hebben uitgegeven was ik in 2011 zwaarder dan ooit…
Tijdens de zomervakantie met mijn dochter in Frankrijk at ik (stiekem natuurlijk) alles wat los en vast zat… honger kende ik niet, want mijn maag was continu gevuld.
Bij thuiskomst zag ik de o zo confronterende foto’s…108 kilo gaf de weegschaal aan… ik heb echt gehuild, wat voelde ik me waardeloos… was ik dit écht? Er moest rigoureus én snel iets veranderen!

Mijn dochter ging 3 weken met haar vader op vakantie… dit was mijn kans. 3 weken niet te hoeven koken, mijn verhaal met Het 1 op 1 Dieet (destijds nog Cambridge) ging van start en de knop was na al die jaren om. Als eeuwige jojo-er dacht ik dat ik het ontzettend zwaar zou krijgen, maar niets bleek minder waar. Moeiteloos raakte ik de kilo's kwijt; wat een geweldige start, dit had ik echt nodig!

Mijn eigenwaarde steeg bij elke kilo die eraf ging, ik voelde me geweldig. Op mijn verjaardag in december van dat jaar was ik op mijn streefgewicht, de complimenten deden me zo ontzettend goed, ik straalde! Nu, ruim 12 jaar later, ben ik nog steeds op gewicht. Ik heb een gezonde levensstijl aangeleerd waarin er echt wel ruimte is voor een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart in het weekend, maar dan weet ik de rem weer te vinden en zo ben en blijf ik in balans.

Ik geniet nu veel meer van eten dan toen ik alles ongemerkt naar binnen propte én… ik voel me niet meer schuldig! De bewustwording heeft mij zoveel meer gebracht dan welke dieethype ook.

Mijn ervaring en kennis wil ik graag met je delen, ook voor jou is dit mogelijk…mensen die mij nu leren kennen kunnen zich niet voorstellen dat ik ook die strijd heb geleverd. Samen gaan we de strijd aan!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Persoonlijke video