Afvallen in Purmerend met Het 1 op 1 Dieet met Marieke

Afvallen en een gezonde leefstijl

Mijn naam is Marieke Bekink. Met The 1:1 Diet ben ik heel fijn afgevallen. Ik ben mentaal sterker geworden, heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben een leukere versie van mezelf geworden.

Na het dieet bleef het in m’n achterhoofd spelen dat het wel erg leuk zou zijn om consulent te worden. De uiteindelijke beslissing heb ik dit jaar genomen en dat voelt goed. Ik werk al ruim 20 jaar als leerkracht in het basisonderwijs, heb behoorlijk wat scholing als coach gehad en het consulentschap voelt voor mij nu als een logische stap. Ik gun jou dat je je ook een leukere en fittere versie van jezelf gaat voelen en daar help ik je graag mee!

Persoonlijke begeleiding

Mijn consulent was en is mijn steun en toeverlaat. Het is fijn dat je met iemand kunt praten die zelf ervaringsdeskundige is. Iemand die precies weet waar je het over hebt en dat maakt het zoveel makkelijker om over je eigen dieetervaringen te praten. Het wekelijkse weegmoment kan een subtiele stok achter de deur zijn, die we toch allemaal wel eens nodig hebben. Je kunt altijd bij iemand terecht en dat maakt deze persoonlijke begeleiding heel erg waardevol. Je staat er echt niet alleen voor, maar doet het samen met je consulent.

Wat mag je van mij verwachten

Ik beschik over een gezonde dosis empathisch vermogen. Mensen praten makkelijk met me en vertellen vrij snel hun verhaal. Ik kan goed luisteren, maar prik er ook makkelijk doorheen als iemand probeert me voor de gek te houden. Als je voor jezelf de keuze hebt gemaakt om ervoor te willen gaan, dan help ik je graag om je doel te bereiken: een gezond gewicht waar je weer helemaal blij van wordt.

Afvallen en gewichtsbehoud

Zelf heb ik The 1:1 Diet niet eens zozeer als dieet ervaren, maar meer als een nieuwe manier van leven. Je mindset verandert en hierdoor komen de kilo’s niet terug. Met het Stappenplan val je niet alleen af, maar maak je je ook geleidelijk een ander en beter voedingspatroon eigen. Hierdoor voorkom je dat je gaat jojoën. Vind je het gewichtsbehoud (zeker in het begin) nog spannend? Dan begeleid ik je daar ook graag mee.

Kies voor jezelf

Gun jezelf dat je je fit voelt. Gun jezelf een gezonder leven en ga ervoor! Vul het online formulier in of bel/app me voor een kennismakingsgesprek.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!
Marieke Bekink

The 1:1 Diet met Marieke
Het 1 op 1 Dieet in Purmerend


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *