Welkom

Mijn naam is Martine de Visser, The 1:1 Diet consulent.

In 2009 heb ik zelf het dieet gevolgd en heb hierdoor mijn streefgewicht behaald! Doordat ik zo enthousiast ben over dit dieet heb ik besloten de consulententraining te volgen en deze heb ik afgerond in november 2009.

Ieder jaar is er een her-training zodat je als consulente altijd up-to-date bent en de laatste en nieuwste kennis tot je beschikking hebt. Tevens heb ik eind 2017 mijn opleiding Voedingsleer afgerond, waardoor ik nog meer kennis heb opgebouwd over voeding en wat voeding voor je kan betekenen. Dit komt zeker van pas bij Het Stappenplan van The 1:1 Diet.

Mocht je meer informatie en/of een (vrijblijvend) gesprek willen met mij, om voor gewichtsverlies te gaan, dan ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte. De controle momenten zijn wekelijks en ruim van tijd, ik heb voor iedere cliënt 30 minuten de tijd.

Graag begeleid ik iedereen positief naar zijn of haar streefgewicht en help ik je om dit gewicht te behouden. Daarbij staat je gezondheid natuurlijk altijd voorop en worden tijdens elke afspraak allereerst de meest belangrijke checks gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewicht, vocht- en vetpercentage.

Bel of mail me voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Tot ziens in mijn praktijk!

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Martine

Het verhaal van Liesbeth van Ewijk

Het verhaal van Liesbeth van Ewijk...

Mijn naam is Liesbeth van Ewijk, moeder van twee kinderen, fulltime manager in de kinderopvang en mijn hobbies zijn zing...

Lees meer