Het 1 op 1 Dieet in Alphen aan den Rijn met Monique

Hallo, welkom op mijn pagina.

Ik ben Monique, 56 jaar, moeder van 3 prachtige dochters en oma van 2 lieve jongetjes. Al ruim 30 jaar werk ik als verpleegkundige en sinds begin 2019 ben ik gestart als The 1:1 Diet consulent in de regio Alphen aan den Rijn.

Nadat ik tevergeefs vele pogingen had gedaan om gewicht te verliezen, vond ik in The 1:1 Diet mijn oplossing. Ik leverde mijn overgewicht in en kreeg er geluk voor terug. Dus reken maar dat ik geloof in The 1:1 Diet!

Onderaan deze pagina kun je mijn afslankverhaal lezen.

Met een uitgekiend, geroemd, smakelijk en simpel te bereiden dieet wil ik andere mensen laten ondervinden dat afvallen helemaal geen loodzwaar traject hoeft te zijn. Ervaar het zelf en maak geheel vrijblijvend een afspraak. Ik ga je helpen de spreekwoordelijke knop om te zetten en een slanke toekomst tegemoet te gaan.

De weg naar een nieuwe leefstijl is niet altijd even gemakkelijk, maar met behulp van Het Stappenplan krijg je langzaam inzicht wat tot een verantwoord voedingspatroon leidt en ga je weer bewust genieten van lekker eten. Ik help, stimuleer, motiveer en begeleid je tijdens het zetten van deze stappen. Ik ontvang je elke week in mijn praktijk en wil dan natuurlijk weten hoe het met je gaat en beantwoord al je vragen. Ook ga je dan op de weegschaal. Zo’n weegmoment is een stok achter de deur en geeft je inzicht in hoe het gaat. Vervolgens meet ik in hoeverre de gewichtsafname te maken heeft met vet- en vochtverlies en meet ik je spiermassa.

Kortom, je ervaart op een plezierige wijze wat The 1:1 Diet voor jou kan betekenen. Ik beloof je, er gaat een nieuwe wereld voor je open, met name omdat je 1 op 1 begeleid wordt. Want afvallen, dat doe je samen!

Vul onderstaande velden in en dan gaan we samen aan de slag.

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn praktijk

Hartelijke groet

Monique

The 1:1 Diet met Monique
Het 1 op 1 Dieet in Alphen aan de Rijn


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *