Onwards is een unieke ervaring

Onwards is de naam van het unieke programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op dat gewicht wilt blijven.

Onwards is een trainingsprogramma, gericht op zelfonderzoek en bewustzijn. Het is speciaal bedoeld voor mensen die meer verdieping nodig hebben tijdens hun begeleiding, omdat het mentale gedeelte van afslanken en op gewicht blijven specifieke hindernissen oplevert. Door middel van gesprekken en oefeningen gaan jij en je consulent samen aan de slag om jouw valkuilen te herkennen en te verhelpen. Door je bewust te worden van gedrag en gewoonten, kun je op zoek naar échte, blijvende oplossingen. Wil je daar aan werken? Neem dan contact op met een van onze Onwards Coaches. Zij kunnen je precies vertellen wat dit programma inhoudt en hoe dit jou kan helpen.

Meer over Onwards

Onwards is de naam van het unieke programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op dat gewicht wilt blijven. De zevendelige training helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling, met als achterliggend doel om gewichtsbeheersing te bereiken.

Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van de Onwards training bewust een andere weg inslaan naar een oplossing.

Onwards helpt je niet alleen verder, maar geeft een nieuwe dimensie aan gewichtsbeheersing. Het geeft je kracht, meer vertrouwen en inzicht, zodat je zelf weet wat de volgende stappen zijn in de richting van een duurzaam leven. Een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Werknemers geven een korte quote over zichzelf van 1:1 Diet
Margareth Beekmans
Onwards gaat in vier kernmodules vooral over jou. Wie ben je en wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent?

Margareth Beekmans,