Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet met Sandy! Onze afslankstudio in Amstelveen is centraal gelegen tussen Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel.

Wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet alleen….laat mij jou helpen! Als enthousiaste The 1:1 Diet gewichtsconsulente ben ik jouw professionele stok achter de deur.

Met The 1:1 Diet maaltijden en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!


Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar ga ik je bij helpen!

Eigenlijk is dit precies mijn verhaal ik had een drukke baan en probeerde thuis en in mijn sociale leven alle ballen omhoog te houden. Echter binnen 3 jaar was ik veel zwaarder, ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht.

Dat moest echt anders! En dat heb ik ook gedaan!!

Ik run nu al jaren mijn eigen praktijk als gewichtsconsulente. Helaas kreeg ik ook weleens te maken met klanten te maken waarbij het maar niet wilde lukken. Daar ik deze klanten toch graag verder wilde helpen, heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman gedaan. En dat proefde natuurlijk weer naar meer, waarna de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut & de opleiding tot Orthomoleculair voeding voor kinderen volgde. En om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik ook nog de EMB-therapeut opleiding afgerond, want meten = weten! Maar het lichaam zit zo geniaal in elkaar dat er altijd voldoende blijft te leren, dus deze lijst zal vast nog wel aangevuld worden.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe ik jou weer in balans kan krijgen. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Ik ben oprecht benieuwd naar jou!


Hoe gaan we samen aan de slag

Ik werk met The 1:1 Diet Stappenplan. Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult.

In het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan sta ik voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!


Dus nog even in het kort...

• Afvallen doen we samen.

• Een plan op maat speciaal voor jou aan de hand van het Stappenplan.

• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden.

Nu echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Tot snel in mijn praktijk. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Groetjes, Sandy
The 1:1 Diet met Sandy. Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen

M: 0618451998

Parkeren: gratis.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy


Persoonlijke video