Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: hamlap met gegrilde groenten.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g hamlap
- 250 g groenten (bijvoorbeeld paprika, aubergine of courgette)
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 el olijfolie
- Peper naar smaak
- Optioneel: verse kruiden, zoals tijm, rozemarijn of basilicum
Zo maak je het klaar
Verwarm de grillpan op middelhoog vuur. Je kunt dit gerecht
ook op de barbecue maken.
Snijd de hamlap in dunne plakjes en bestrooi met peper naar
smaak.
Snijd de groenten in stukken en besprenkel met een beetje
olijfolie, knoflook en eventueel de verse kruiden.
Gril de groenten en hamlap totdat ze gaar en licht gebruind
zijn.
Serveer de hamlap en de groenten samen met een
lekkere, frisse salade.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!