Het 1 op 1 Dieet in Almelo met Demet

Het 1 op 1 Dieet in Almelo

Ik wil je graag feliciteren. Door mijn pagina te bezoeken heb je al de eerste stap naar de goede richting gezet. Nu stap 2, die jij zult moeten maken. Start een nieuw, slanker en gezonder begin. Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Demet, getrouwd, trotse moeder van een zoon en een dochter en geboren, getogen en woonachtig in Almelo. Mijn afslankpraktijk is gevestigd in Almelo. Ik ben ervaringsdeskundige en zal je kort wat over mezelf vertellen en wat je kunt verwachten.

Afvallen met persoonlijke begeleiding in Almelo

Naast mijn consulentschap bij The 1:1 Diet werk ik ook al jaren part time als klantadviseur bij een bank. Erg leuk, omdat het werk op een bank weliswaar anders is, maar ook veel overeenkomsten heeft: Je hebt face to face contact met klanten en hebt een voldaan gevoel als het je hen goed kan adviseren en tevreden kunt stellen. Bij de bank is dat een bankproduct, zoals een verzekering of hypotheek, bij The 1:1 Diet een afslankproces en een mooi resultaat. Het maakt mij blij, als ik met een cliënt het doel behaal en zij stabiel op gewicht blijft.

Wat met andere diëten niet lukte, lukte met The 1:1 Diet wel!

Overgewicht, ik heb het als heel vervelend ervaren. Temeer omdat ik te maken had met pijnklachten. Ik had jonge kinderen, je wilt dingen samen doen en plezier maken maar je bent beperkt. Dan gaan je niet snel iets doen of ergens heen. Ik heb veel diëten geprobeerd maar dat duurde me te lang. In 2012 heeft een vriendin die mooi afgevallen was en zich daarna energieker voelde mij gemotiveerd om met The 1:1 Diet te starten. En wat met andere diëten niet lukte, lukt met The 1:1 Diet wel. Wil je weten hoe, lees dan mijn afslankverhaal.

Stok achter de deur met 1 op 1 begeleiding

Ik ben toen afgevallen met 1 op 1 begeleiding bij Joyce die mij goed heeft begeleid en altijd voor me klaar stond. Zij was mijn stok achter de deur, ik ging er elke week naar haar toe en deed extra mijn best. Niet alleen voor het wegen en de vetpercentages maar ook de 1 op 1 gesprekken.

The 1:1 Diet werkt, ik ben het levende bewijs!

Aanvankelijk stond ik er niet voor open maar uiteindelijk ben ik het levende bewijs. Ik begon met de soepen, maar later ook de lekkere shakes, warme maaltijden en heerlijke repen. En gezond, want alles wat je nodig hebt zit er in! Nadat ik zelf met The 1:1 Diet een geweldig resultaat heb behaald, was ik er zeker van. Dit was de ideale aanvulling op mijn wensen voor een nieuwe uitdaging.

Mijn enthousiasme wil ik graag overbrengen

Ik was zo enthousiast geworden over The 1:1 Diet dat ik cursussen en trainingen heb gevolgd, zodat ik andere mensen die ook te kampen hebben met overgewicht, kan helpen hun streefgewicht te bereiken. En, nog belangrijker, weten te behouden. The 1:1 Diet gaat namelijk niet alleen over afvallen, maar ook over het aanleren van een gezonde(re) leefstijl. Ik wil heel graag mijn ervaring met je delen en je begeleiden en coachen bij het afvallen en een gezondere leefstijl aan te leren.

Je kunt altijd op mij rekenen!

Als cliënt kun je volledig op mijn steun, begeleiding en motivatie rekenen. Als consulent kan ik best wel kritisch zijn en wil graag dat je mijn adviezen volgt, maar ik ben altijd jouw luisterend oor. En heb je een slechte dag of moment, dan zal ik je op een positieve manier weer op weg helpen. Ik bied je meerwaarde door o.a. het leven van mensen met overgewicht zinvol te verbeteren met effectieve producten en ondersteuning en coaching.

Bel 06-28617480 of vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.

Hopelijk tot snel!

Demet Akdogan
Het 1 op 1 Dieet in Almelo

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Demet

Mijn afslankverhaal

Mijn afslankverhaal...

Daar sta je dan! Ik stond in de bloei van mijn leven. Een lieve man, schatten van kinderen, een leuke baan, maar helaas ...

Lees meer

Super blij met mezelf!

Super blij met mezelf!...

Ik wilde altijd al afvallen, maar na verschillende pogingen maar een klein beetje afgevallen en vervolgens weer aangekom...

Lees meer

Als het nu warm weer is kan ik ervan genieten i.p.v. me te schamen!

Als het nu warm weer is kan ik ervan genieten i.p....

Mijn hele leven was ik te dik. Het was gewoon een onderdeel van mezelf geworden....

Lees meer