Je eigen consulent

Je kiest zelf een consulent waar je op afgesproken tijden contact mee hebt. Als je een ‘moeilijk’ moment hebt kun je ook altijd contact met hem of haar opnemen. 

Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen training gevolgd op het hoofdkantoor. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de juiste begeleiding krijgt, zijn The 1:1 Diet maaltijden en producten uitsluitend via 1 op 1 begeleiding te verkrijgen.

Heb je al besloten dat je nú aan de slag wilt? Klik dan op de button om jouw consulent te vinden!

Wil je nog meer informatie? Scrol dan naar beneden om lekker verder te lezen.

Producten

The 1:1 Diet maaltijdproducten zijn door voedingsdeskundigen onderzocht en getest om er zeker van te zijn dat je tijdens het afvallen alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De maaltijdproducten zijn verantwoord, effectief en lekker!

Je kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 40 producten met o.a. shakes, soepen, snacks, warme maaltijden, smoothies en repen. Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met nieuwe producten, ook geschikt voor diverse allergieën en intoleranties. 

Dit kost Het 1 op 1 Dieet

Voordat je kunt beginnen, heb je een vrijblijvende intake met jouw consulent (check de betreffende consulentpagina voor de intakekosten). Samen kijken jullie of dit dieet geschikt is voor jou en in welke Stap je wilt beginnen. De keuze is aan jou.

Zolang je bezig bent met Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijdproducten afneemt is de persoonlijke begeleiding van jouw consulent gratis. Dat je vanaf nu geen ongezonde snacks meer koopt is natuurlijk ook lekker voor je portemonnee. 

De maaltijdproducten zijn er vanaf € 3,-. Hieronder zie je een indicatie wat je per week kwijt zou zijn aan het programma (producten inclusief begeleiding), afhankelijk van de stap waar je in zit.

  • Vanaf stap 1 t/m 3 heb je per dag 3 maaltijdvervangers van Het 1 op 1 Dieet nodig. Per week is dit v.a. € 63,-.
  • Vanaf stap 4 en 5 heb je 2 maaltijdvervangers van het 1 op 1 Dieet nodig. Kosten per week zijn v.a. € 42,-.
  • Vanaf stap 6 en 7 heb je 1 maaltijdvervanger nodig. Kosten per week zijn v.a. € 21,-.

Het Stappenplan

Een flexibel Stappenplan dat aan te passen is aan jouw leefstijl en jou elke dag helpt met wat je kunt eten. 

Aan calorieën tellen doen we niet. Hoe hoger de stap, hoe meer ‘gewone’ voeding je eet en hoe minder maaltijdproducten je gebruikt. Zo leer je weer gezond en lekker te eten zonder aan te komen.

Benieuwd naar wat heerlijke en verantwoorde recepten? Klik dan op de button hieronder.

Online begeleiding

Bij veel van onze consulenten kun je ook kiezen voor online begeleiding via een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veilig en betrouwbaar. 

Na afloop van je online consult kun je meteen online je producten bestellen en betalen. Je producten worden thuis (of op een adres naar keuze in NL) afgeleverd. Handig, toch?

Klik op de button om jouw online consulent te vinden!

Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

The 1:1 Diet Producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

Shakes

7 Shakes

Soepen

4 Soepen

Repen en bites

9 Repen en bites

Warme maaltijden

6 Warme maaltijden

Pappen

4 Pappen

Smoothies

4 Smoothies

Shake 'N' Go

4 Shake 'N' Go

Drankmixen

4 Drankmixen

Extra

3 Extra