Wat is Het 1 op 1 Dieet?

Op een verantwoorde manier afvallen en op gewicht blijven, dát is Het 1 op 1 Dieet. Het draait niet alleen om gewichtsverlies, maar we helpen je een nieuwe, gezonde leefstijl te ontwikkelen die voor jou passend is.

Sta je op het punt om afscheid te nemen van de huidige versie van jezelf? Ben je klaar voor een gezond gewicht, meer energie en wil je weer lekker in je vel zitten? Bij Het 1 op 1 Dieet sta je er niet alleen voor. Met behulp van ons flexibele Stappenplan helpen onze consulenten je graag met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Kies vandaag nog voor een nieuw begin!

Meer weten? Lees dan verder!

Je eigen consulent

Je kiest zelf een consulent waar je op afgesproken tijden contact mee hebt. Als je een ‘moeilijk’ moment hebt kun je ook altijd contact met hem of haar opnemen. 

Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen opleiding gevolgd. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de juiste begeleiding krijgt, zijn de maaltijden en producten van Het 1 op 1 Dieet uitsluitend via 1 op 1 begeleiding te verkrijgen.

Heb je al besloten dat je nú aan de slag wilt? Klik dan op de button om jouw consulent te vinden!

Wil je nog meer informatie? Scrol dan naar beneden om lekker verder te lezen.

Producten

De maaltijdproducten van Het 1 op 1 Dieet zijn door voedingsdeskundigen onderzocht en getest om er zeker van te zijn dat je tijdens het afvallen alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De maaltijdproducten zijn verantwoord, effectief en lekker!

Je kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 40 producten met o.a. shakes, soepen, snacks, warme maaltijden, smoothies en repen. Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met nieuwe producten, ook geschikt voor diverse allergieën en intoleranties. 

Het Stappenplan

Een flexibel Stappenplan dat aan te passen is aan jouw leefstijl en jou elke dag helpt met wat je kunt eten. 

Aan calorieën tellen doen we niet. Hoe hoger de stap, hoe meer ‘gewone’ voeding je eet en hoe minder maaltijdproducten je gebruikt. Zo leer je weer gezond en lekker te eten zonder aan te komen.

Benieuwd naar wat heerlijke en verantwoorde recepten? Klik dan op de button hieronder.

Dit kost Het 1 op 1 Dieet

Voordat je kunt beginnen, heb je een vrijblijvende intake met jouw consulent (check de betreffende consulentpagina voor de intakekosten). Samen kijken jullie of dit dieet geschikt is voor jou en in welke Stap je wilt beginnen. De keuze is aan jou.

Zolang je bezig bent met Het Stappenplan en maaltijdproducten van Het 1 op 1 Dieet afneemt is de persoonlijke begeleiding van jouw consulent gratis. Dat je vanaf nu geen ongezonde snacks meer koopt is natuurlijk ook lekker voor je portemonnee. 

De maaltijdproducten zijn er vanaf € 3,-. Hieronder zie je een indicatie wat je per week kwijt zou zijn aan het programma (producten inclusief begeleiding), afhankelijk van de stap waar je in zit.

  • Vanaf stap 1 t/m 3 heb je per dag 3 maaltijdproducten van Het 1 op 1 Dieet nodig. Per week is dit v.a. € 63,-.
  • Vanaf stap 4 en 5 heb je 2 maaltijdproducten van Het 1 op 1 Dieet nodig. Kosten per week zijn v.a. € 42,-.
  • Vanaf stap 6 en 7 heb je 1 maaltijdproduct nodig. Kosten per week zijn v.a. € 21,-.

Online begeleiding

Bij veel van onze consulenten kun je ook kiezen voor online begeleiding via een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veilig en betrouwbaar. 

Na afloop van je online consult kun je meteen online je producten bestellen en betalen. Je producten worden thuis (of op een adres naar keuze in NL) afgeleverd. Handig, toch?

Klik op de button om jouw online consulent te vinden!

Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

Het 1 op 1 Dieet ondersteunt onderzoek aan het Erasmus MC en Maastricht University. Bij Erasmus MC worden patiënten met diabetes type 2 persoonlijk begeleid met behulp van een dieet app ("U-diet"). Maastricht University doet onderzoek naar de effecten van kunstmatige zoetstoffen voor gewichtsbehoud.

null     null

Het 1 op 1 Dieet is bestuurslid van de TDMR Europe. Dit betekent dat wij participeren in het beleidsproces rondom de Total Diet & Meal Replacements producten binnen de Europese wet- en regelgeving.

null