Het 1 op 1 Dieet in Veendam met Hilda

Welkom! Wat leuk dat je mijn consulentpagina bezoekt! Mijn naam is Hilda Huisman en ik heb een The 1:1 Diet praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Veendam. Met behulp van Het Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding help ik cliënten om op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen en ervoor te zorgen dat ze hun streefgewicht kunnen behouden. Wil je ook op een gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken? Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail te sturen naar voedingscoachhildahuisman@gmail.com. Natuurlijk mag je me ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06-11284357.


Met ingang van januari 2020 is de naam Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)

Afvallen met persoonlijke begeleiding in Veendam

Ik ben zelf ook succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet. Nadat ik mijn streefgewicht had bereikt en na lange tijd nog steeds goed op gewicht ben gebleven, wilde ik mijn positieve ervaringen graag delen met anderen. Daarom ben ik zelf gestart als The 1:1 Diet consulent in mijn praktijk in Veendam. Door mijn achtergrond als voedingscoach en mijn interesse in alles wat met voeding te maken heeft, kan ik je voorzien van de juiste tips en adviezen. Je staat er zeker niet alleen voor; ik ben jouw persoonlijke coach en jouw ‘stok achter de deur’ op de momenten dat je het extra nodig hebt. Openheid, respect en humor zijn belangrijke aspecten voor mij en in mijn praktijk zal je je snel op je gemak voelen. Samen gaat het zeker lukken om jouw streefgewicht te bereiken!

Dieet op maat

Het Stappenplan bestaat uit een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van kwalitatief hoogwaardige en smakelijke producten zoals shakes, repen, soepen en maaltijden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je alle benodigde voedingstoffen wel binnenkrijgt. Daarnaast biedt Het Stappenplan je duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan, afgestemd op jouw wensen en behoeften, om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht binnen het door jou gewenste tijdsbestek kunt behalen. Op deze manier werken we toe naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt en je streefgewicht makkelijk kunt behouden.

Wil jij ook mijn hulp om op een gezonde manier af te vallen? Ik help je graag om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit en weer kunt stralen! Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, mijn deur staat voor je open!

Groetjes, Hilda
Het 1 op 1 Dieet in Veendam


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Hilda

Eindelijk kan ik mezelf zijn

Eindelijk kan ik mezelf zijn...

Ik ben 180 graden anders dan ik vroeger was. Vroeger was ik creatief, studeerde aan de kunstacademie en zat veel op de b...

Lees meer