1 op 1 Dieet in Leusden met Marianne

Hartelijk welkom

Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om aan je gewicht te willen werken en wat fijn dat je daarvoor mijn consulentenpagina bezoekt.

Mijn naam is Marianne Berger en ik ben The 1:1 Diet consulent in Leusden en omgeving.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en naar een nieuwe, gezonde levensstijl waarbij jij je goed voelt en bewust kunt genieten.

Wil je ook weer lekker in je vel zitten en met een goed gevoel in de spiegel kijken? Je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Ik help je er graag bij!

Succesvol afvallen met The 1:1 Diet

Ik stelde mijzelf een doel: een gezond gewicht bereiken en behouden waar ik mij prettig en gelukkig bij voel. Met behulp van The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan) ben ik hier succesvol in geslaagd en dit gun ik jou ook.

Mijn eigen positieve ervaring met The 1:1 Diet wil ik graag overbrengen op anderen. Ik weet zelf wat voor impact overgewicht op je heeft en hoe vervelend het is als je niet lekker in je vel zit. Gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen en daarnaast mooi op gewicht te kunnen blijven en weer bewust te kunnen genieten.

Geloof in jezelf, je kunt het, je bent het waard.

1 op 1 begeleiding: Samen naar een gezond gewicht

Met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je op een gezonde manier kunt afvallen en een goede balans vindt in je eetpatroon. We werken zo toe naar een gezonde levensstijl waarbij jij je goed voelt en je jouw ideale gewicht kunt vasthouden. Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan wat afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en geef ik je tips en adviezen. Ik ben er om je te begeleiden, te motiveren en je te steunen tijdens de lastige momenten zodat jij je doel gaat behalen. Ook buiten onze wekelijkse contactmomenten kun je altijd bij me terecht voor advies of gewoon een luisterend oor. Ik werk op basis van vertrouwen en je zal mij ervaren als eerlijk, enthousiast, open en empathisch. Samen gaat het ons zeker lukken om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden, want afvallen dat doe je samen!

Verlang jij naar een blijvende, gezonde levensstijl?

Zet dan nu de volgende stap en bel of WhatsApp me om een intakegesprek te plannen of om meer informatie te verkrijgen. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en ik neem graag contact met je op.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Met hartelijke groet,

Marianne
Het 1 op 1 Dieet in Leusden en omgeving

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marianne

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metam...

Lees meer

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Vanaf half juni 2016 ging de knop om, ik was klaar met mijn lichaam en er moest iets veranderen: er moesten een paar kle...

Lees meer

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Eind mei 2017 de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Marianne....

Lees meer

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik ben heel blij met het resultaat en zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl'. Ik voel mijzelf een stuk...

Lees meer