Afvallen in Leeuwarden met Het 1 op 1 Dieet met Marieke

Afvallen en niet meer jojo-en? Ik help je!

Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Leeuwarden begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Dit doe ik met behulp van ons flexibele Stappenplan, dat helemaal op jou is af te stemmen.

In 2010 ben ik zelf succesvol afgevallen met The 1:1 Diet (toen heette het nog Cambridge Weight Plan) en omdat ik anderen dit succes ook wilde laten ervaren, ben ik in 2011 gestart als consulent. Ik heb sinds die tijd al ruim 2000 cliënten mogen begeleiden naar hun streefgewicht en een nieuwe, gezonde leefstijl. Daarnaast ben ik sinds een aantal jaren gediplomeerd voedingsconsulente.

‘Ken je dat gevoel? Je staat achteraan op de foto, loopt ingetogen over straat, je hebt geen energie om met je kinderen te rennen of stoeien, je kunt maar in een paar winkels slagen voor kleding en je durft bijna niet in de spiegel te kijken.’

Samen naar een gezonde leefstijl
Sinds 2010 heb ik mijn streefgewicht goed kunnen behouden. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me fit en ik kan weer leuke dingen met mijn zoons doen. Ik heb het gevoel dat ik weer LEEF! Als ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander wat je doormaakt in het proces van afvallen. Mijn missie is niet alleen om jou te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook om je te helpen om dit gewicht vast te houden door een gezonde leefstijl te ontwikkelen die bij jou past. Ik ben er om jou daarin te ondersteunen en te coachen, want je staat er natuurlijk niet alleen voor; dit doen we samen! Tijdens de wekelijkse consulten neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken wat het beste bij jou past en geef ik je advies en handige tips.

Heb je jouw streefgewicht bereikt? Dan kun je, als je wilt, nog tenminste een jaar door mij begeleid worden, tot je er zeker van bent dat je je nieuwe leefstijl helemaal onder controle hebt. En natuurlijk is dat jaar extra begeleiding helemaal gratis.

Flexibel afvallen op maat
Met behulp van Het Stappenplan gaan we speciaal voor jou een op maat gemaakt dieet samenstellen. Zo werken we stap voor stap toe naar jouw ideale gewicht en een gezonde leefstijl. Ieder mens is uniek en daarom is succesvol afvallen dan ook maatwerk. Op deze manier heb je de maximale vrijheid om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek.

Zet nu de volgende stap!
Ben je er klaar voor? Wil je weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak. Je kunt het online formulier invullen of een mail sturen naar cbconsulent@gmail.com. Wil je liever bellen of een WhatsApp bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-54202317.

Mijn praktijk is gevestigd in het ‘Stationskwartier’. In dit verzamelgebouw zit ik op de 3e etage. Ik hoop je daar snel te zien!

Liefs, Marieke
Het 1 op 1 Dieet in LeeuwardenMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marieke

Ik ben trots op mezelf!

Ik ben trots op mezelf!...

"De bekende stok achter de deur had ik nodig"...

Lees meer

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!...

Het advies van Wendy luidt: "Ga ervoor! En als je het doet, geen twijfels of het je lukt, het lukt je gewoon!"...

Lees meer