Het 1 op 1 Dieet in Leeuwarden met Marieke

Welkom, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik zal me even voorstellen: ik ben Marieke van der Meer en ik ben zelfstandig The 1:1 Diet consulent. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Leeuwarden begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl door middel van mijn persoonlijke begeleiding en een speciaal op maat gemaakt dieet. Ik heb ook een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Stiens

In 2010 ben ik zelf succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet en omdat ik anderen dit succes ook wilde laten ervaren, ben ik sinds 2011 gestart als consulent. Ik heb sinds die tijd al ruim 2000 cliënten mogen begeleiden naar hun streefgewicht en een nieuwe gezonde levensstijl. Daarnaast ben ik sinds een aantal jaren gediplomeerd voedingsconsulente. Wil je ook mijn hulp om jouw ideale gewicht te bereiken? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail sturen naar info@mariekevdmeer.nl Wil je liever bellen of een WhatsApp bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-54202317.

“Ken je dat gevoel? Je staat achteraan op de foto, loopt ingetogen over straat, je hebt geen energie om met je kinderen te rennen of stoeien, je kunt maar in een paar winkels slagen voor kleding en je durft bijna niet in de spiegel te kijken.”

Samen naar een gezonde levensstijl

Ik ben zelf toen met behulp van The 1:1 Diet succesvol afgevallen en heb mijn streefgewicht goed kunnen behouden. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me fit en ik kan weer leuke dingen met mijn zoons doen: ik heb het gevoel dat ik weer LEEF! Als ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander wat je doormaakt in het proces van afvallen. Mijn missie is niet alleen om jou te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook om je te helpen om dit gewicht vast te houden door een gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past. Ik ben er om jou daarin te ondersteunen en te coachen, want je staat er natuurlijk niet alleen voor; dit doen we samen! Tijdens de wekelijkse consulten neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken wat het beste bij jou past en geef ik je advies en handige tips. Op deze manier werken we toe naar een gezonde levensstijl waarin jij je goed voelt en je zo jouw ideale gewicht kunt behouden. Ook na het afronden van het traject bied ik je, indien nodig, kosteloos nog ten minste een jaar persoonlijke begeleiding, totdat je jouw nieuwe levensstijl onder controle hebt.

Flexibel afvallen op maat

Met behulp van Het Stappenplan gaan we een speciaal voor jou een op maat gemaakt dieet samenstellen. Zo werken we stap voor stap toe naar jouw ideale gewicht en een gezonde levensstijl. Ieder persoon is immers anders en daarom is afvallen dan ook maatwerk. Tijdens het intakegesprek kijken we wat het beste bij jou past en stellen we een speciaal voor jou op maat gemaakt dieet samen. Je bent zo flexibel en hebt de maximale vrijheid om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek.

Klaar voor de volgende stap?
Ben je er klaar voor? Wil je weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak.

Mijn praktijk is gevestigd in de "Emmastate", in dit verzamelgebouw zit ik op de 3e etage tegenover de lift. Je mag plaats nemen in de wachtruimte in het trappenhuis.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs, Marieke
Het 1 op 1 Dieet in Leeuwarden


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marieke

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!...

Het advies van Wendy luidt: "Ga ervoor! En als je het doet, geen twijfels of het je lukt, het lukt je gewoon!"...

Lees meer

Ik ben trots op mezelf!

Ik ben trots op mezelf!...

"De bekende stok achter de deur had ik nodig"...

Lees meer