Afvallen in Leiden met Het 1 op 1 Dieet met PrijnaAfvallen en je weer fitter en zelfverzekerder voelen? Ik help je graag!

Ik ben Prijna Ravensbergen, consulent van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan in Leiden en omstreken. Met The 1:1 Diet en mijn persoonlijke begeleiding kom je tot een prettiger en gezonder leven. Echt waar, het kan!

'Je gaat je echt weer slanker, beter en zelfverzekerder voelen'

Mijn hele leven had ook ik moeite om op een gezond gewicht te komen, en te blijven. The 1:1 Diet heeft ervoor gezorgd dat ik mij hier niet langer druk om hoef te maken. Tegenwoordig zit ik lekkerder in mijn vel, sport ik meer zonder problemen en heb ik genoeg energie om te werken en een actief privéleven te hebben.

   'Afvallen doen we samen!'

Heb jij ook moeite om de eerste stap naar een slanker en gezonder leven te zetten? Dan ben je op dit moment op de juiste pagina, want ik kan jou daar zeker bij helpen! Met mijn persoonlijke begeleiding binnen The 1:1 Diet stellen wij, samen, een plan op om te komen tot het door jou vastgestelde doel. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij door verantwoord afvallen op jouw streefgewicht komt en blijft en je je weer goed gaat voelen! Bel, bericht of mail mij en dan leg ik je tijdens een intakegesprek graag uit hoe het allemaal werkt.

Ik hoop je snel te ontmoeten!


Groetjes,

Prijna Ravensbergen | prijna@1op1dieetleiden.nl | 06 510 863 30


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Prijna

Cambridge Weight Plan voor ons gezin

Cambridge Weight Plan voor ons gezin...

Na 14 weken Cambridge Weight Plan zijn wij een gezondere en fittere familie...

Lees meer

Mijn nieuwe manier van leven: genieten, maar met mate

Mijn nieuwe manier van leven: genieten, maar met m...

Kiki Meijer genoot volop van het samenwonen met haar vriend in de drukke stad. Restaurantjes en cafeetjes voor de deur, ...

Lees meer

Cambridge Weight Plan voor student

Cambridge Weight Plan voor student...

Ook als student kun je prima afvallen met het Cambridge Weight Plan...

Lees meer