Afvallen doen we samen!

Hulp nodig met afvallen? Ik kan je helpen!

Mijn naam is Daphne-Chantal, moeder van drie en 16 jaar afslankcoach voor The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan). Ik heb duizenden mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht. Wil jij ook graag deskundige 1 op 1 begeleiding bij het afvallen? Waar je ook woont, ik kan je nu ook online begeleiden! Helemaal wanneer het jou uitkomt, op jóuw manier afvallen met een eigen, ervaren en deskundige dieetcoach.

Nieuw: online begeleiding bij het afvallen

Al jaren begeleid ik mensen 1 op 1 in mijn praktijk. Nu help ik ook met afvallen via online coaching! Samen gaan we aan de slag, waar en wanneer het jou uitkomt. Met mijn persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt dieetplan. De combinatie van The 1:1 Diet en 1 op 1 begeleiding kan het verschil maken. Succesvol afvallen begint hier! Tijdens het hele traject sta ik voor je klaar om je te ondersteunen en te motiveren zodat je je doel kunt bereiken.

Compleet pakket: gezonde maaltijden én mentale kracht

Mede dankzij mijn achtergrond als trainer stoppen met emotie-eten, voedingstherapeut en lifestyle coach, kan ik je een compleet afslankpakket bieden. Zowel met de juiste maaltijden en recepten als met psychologische, mentale ondersteuning wanneer jij die nodig hebt. Ik laat jou je eigen kracht zien! Naast een persoonlijk voedingsplan om op je streefgewicht te komen, krijg je daarna ook de tips en tricks om je gewicht zelf te behouden. Alle tools krijg je van me: een compleet pakket om succesvol af te slanken.

Heb je nú de juiste mindset om je slanker, gezonder en fitter te voelen? Wil je bevrijd worden van ballast en je oude gedragspatronen voor eens en voor altijd van je af schudden? Maak dan een afspraak, in mijn praktijk of voor mijn online dieetbegeleiding.

Bel of whatsapp me: 06-22561766 of stuur een mail naar info@afslankcoach.nl Samen gaan aan de slag, je staat er niet alleen voor.

Tot snel, online of in mijn praktijk!

Daphne-Chantal Zanoli
Voedingstherapeut, Onwards Coach, Levensstijl Coach, Trainer Stop Emotie-eten

Gecertificeerd Afslankcoach sinds 2005Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Daphne-Chantal

Annelies Brink

Annelies Brink...

"Dit dieet werkt aanstekelijk"...

Lees meer

Caroline

Caroline...

Ruim 1,5 kledingmaat omlaag gegaan met Cambridge!...

Lees meer

Herma Noordijke

Herma Noordijke...

Ik voel me super en energiek!...

Lees meer