Welkom bij The 1:1 Diet met Janina Peters

Wat leuk dat je mijn pagina gevonden hebt!

Ik ben Janina Peters en ik ben getrouwd met Stephan.

Na 23 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als filiaalmanager bij een lingerie speciaalzaak, werd het tijd voor een hele nieuwe uitdaging! Ik ben op zoek gegaan naar een functie waarbij ik nog steeds mensen kan adviseren, want daar ben ik goed in en word ik blij van!

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten en heb van dichtbij te maken gehad met overgewicht en wat overgewicht met iemand kan doen. Ik heb van dichtbij mogen ervaren hoe Het Stappenplan van The 1:1 Diet werkt en hoe het ervoor zorgt dat je succesvol afvalt en je weer beter en HAPPY voelt!!! Dit deed mij besluiten om de opleiding tot consulent te gaan volgen. In deze functie kan ik mensen begeleiden, adviseren, helpen en vooral blij maken! Dit is wat ik leuk vind. Dit is wat ik wil! Vol enthousiasme ben ik dan ook mijn praktijk gestart in Koningslust. Het 1 op 1 Dieet in Peel en Maas in het mooie en gezellige Limburg!

The 1:1 Diet ....voor iedereen!

Ik bied jou 1 op 1 begeleiding, advies, coaching en een luisterend oor. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee bepalen we samen tijdens de intake waar jij het beste kunt starten. We kijken wat je wensen zijn en wat het beste bij je past. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en dat gevoel voor altijd kunt behouden!

Of je nu een beetje kwijt wilt of wat meer....er is voor iedereen een passende stap en daar help ik je graag bij.


Met Het Stappenplan van The 1:1 Diet help ik je bij het afvallen en begeleid ik je naar je eigen bepaalde streefgewicht. Ik ga je een nieuwe levensstijl aanleren zodat jij weet hoe je in de toekomst op gewicht kunt blijven. En dat alles in jouw eigen tempo.

Gewichtsbehoud is super belangrijk! Daarom mag je, na het afronden van jou afvaltraject, bij mij kosteloos blijven wegen. De stok achter de deur blijft!

AFVALLEN doen we samen en OP GEWICHT BLIJVEN doen we ook samen!

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag?
Meld je dan nu aan!

Je kunt onderstaand aanvraagformulier invullen, gewoon bellen naar 06-37317973 of appen.

Mailen mag ook: opgewichtmetjanina@gmail.com

Tot snel!
Groetjes, Janina

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Janina

Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!

Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!...

Jill zit in het na-traject en blijft prima op gewicht!...

Lees meer

Ik voel me fitter en heb meer energie!

Ik voel me fitter en heb meer energie!...

De kilo's gingen er vlotjes af!...

Lees meer

I DID IT!!!

I DID IT!!!...

Al vanaf klein meisje was ik al steviger dan mijn leeftijdsgenoten. Helaas kreeg ik dit toen ook vaak te horen en heb ik...

Lees meer