Afvallen in Barendrecht met Het 1 op 1 Dieet met Marianne


TIJDELIJKE ACTIE: INSCHRIJVING GRATIS! (à 25 euro)

Begin je elke maandag opnieuw vol frisse moed maar word je er moedeloos van dat je jezelf al heel snel 'dingen ziet doen' die je je nog zó níet had voorgenomen te doen?

Heb je genoeg van het zuchtend voor je kast vol leuke kleren staan en jezelf wéér slobberkleren te zien pakken omdat dat het enige is wat nog past en je weigert nieuwe te gaan kopen?

Zie je op tegen zonvakanties alleen al door het idee in zwemkleding aan het zwembad of op het strand te moeten gaan zitten?

Dan zit je hier goed!

Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het namelijk samen! Het flexibele Stappenplan, The 1:1 Diet maaltijden, de juiste tips, bemoedigende woorden en het wekelijkse stokje achter de deur bij het weegmoment maken de kans van slagen veel groter. 1 en 1 is 3!

Waarom bij mij

Mijn naam is Marianne de Bruyne. Al ruim 1.000 mensen gingen je voor sinds ik in 2011 ben gestart als consulent. Het is super leuk om zoveel verschillende mensen te hebben mogen ontmoeten en begeleiden. Sommigen met een heel klein flufje boven de spijkerbroek, anderen die hun lichaam met het ouder worden opeens 'de verkeerde kant op' zagen veranderen en weer anderen die graag tientallen kilo's kwijt wilden.

Mijn achtergrond als verpleegkundige is vaak heel handig. Heb veel 'mensenkennis' opgedaan in de ruim 30 jaar als 'gewoon' verpleegkundige en psychiatrisch verpleegkundige in het Erasmus MC en weet daardoor ook veel over lichamelijke aandoeningen. Ik vind het ook leuk de laatste ideeën en trends op het gebied van (gezonde) voeding bij te houden en heb recent allerlei opleidingen op het gebied van NLP en hypnotherapie gevolgd om zo meer te leren over veranderingen op onbewust niveau.


Ervaring en werkwijze

Ik ben jaren geleden zelf veel afgevallen met The 1:1 Diet (toen nog Cambridge Weight Plan) en heb het eraf gehouden en ben dus zelf 'ervaringsdeskundige'. Als je bij mij start kijken we welke stap van het flexibele Stappenplan van The 1:1 Diet het beste bij jou past; echt maatwerk dus. Het doel is een haalbare, ontspannen weg te vinden om je doel te bereiken; geen ‘lijdensweg’. Tijdens het afvalproces zul je van mij dan ook geen beschuldigende vinger krijgen als het niet helemaal gaat als zoals je gewild zou hebben. Wel een reikende hand, tips en ondersteuning om gewoon verder te gaan, focus te blijven houden op je doel en te geloven in je eigen kracht!


Afspraak maken

Omdat ik vanuit huis werk ben ik naast vaste openingstijden zeer flexibel. Dus woon je in Barendrecht, Rhoon, Rotterdam of omgeving en ben je nieuwsgierig of The 1:1 Diet iets voor je is? Je bent meer dan welkom voor een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt mij bellen of appen op 06-24900684 of vul het formulier hieronder in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Graag tot ziens en een warme groet,

Marianne
The 1:1 Diet met Marianne de Bruyne

Mijn praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Met ingang van januari 2020 is de naam Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Marianne

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!...

Esther, 18 jaar jong, zette 'de knop om' en raakte meer dan 3 kledingmaten blijvend kwijt!...

Lees meer

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!...

Lucinda voelt zich weer helemaal zichzelf nadat ze succesvol is afgeslankt!...

Lees meer

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik  slank dankzij het Cambridge Weightplan!

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzi...

Ongelofelijk! Altijd stevig geweest dus ik dacht: zo ben ik maar niets is minder waar: (blijvend) slank met het Cambridg...

Lees meer

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar oude lijf terug'!

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar ...

Esra weer haar oude lijf terug na zwangerschap!...

Lees meer