Afvallen in Barendrecht met Het 1 op 1 Dieet met Marianne


Succesvol afvallen in mijn praktijk en/of online – ik help je graag!


Je wilt afvallen - herken je dit?

  • Je voelt je hopeloos omdat je bang bent een dieet niet vol te kunnen houden.
  • Je hebt een kast vol leuke kleren die niet meer passen.
  • Je ziet op tegen een vakantie in de zon omdat je je niet prettig voelt in zwemkleding.
  • Je wilt graag van wat 'ongewenste’ eetgewoontes af en bent toe aan een reset.

Dan zit je bij mij goed! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, ik help je graag.

Persoonlijke begeleiding - wie ben ik en wat heb ik jou te bieden?
Mijn naam is Marianne de Bruyne en in het fijne en rustige stukje Barendrecht, op de grens van Rhoon, heb ik een praktijk aan huis met gratis voor de deur parkeren.

  • Mijn achtergrond is verpleegkundige. Ik heb ruim 25 jaar met veel liefde als verpleegkundige en later als psychiatrisch verpleegkundige in het Erasmus MC gewerkt. Deze achtergrond is altijd handig, niet alleen als het gaat om lichamelijke aandoeningen, maar ik heb ook veel mensenkennis opgedaan en geleerd om, waar nodig, de juiste ondersteuning te bieden.
  • Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (zoals o.a. N.L.P.) om meer bewust te zijn van dingen die kunnen spelen op onbewust niveau. Verder vind ik het leuk om de laatste ideeën en visies te volgen op het gebied van (gezonde) voeding.
  • Ik ben ervaringsdeskundige. Van kinds af aan was ik mollig en in 2010 ben ik met overgewicht kwijtgeraakt met The 1:1 Diet en sindsdien blijf ik op mijn ideale gewicht.
  • Inmiddels heb ik al ruim 1.300 mensen naar een gezond gewicht begeleid. Bij sommigen ging het om een spijkerbroek die wel heel erg strak ging zitten, bij anderen een lichaam dat door het ouder worden de ‘verkeerde’ kant op ging en bij weer anderen om tientallen kilo’s die ze er graag af wilden hebben.

Succesvol afvallen en niet meer aankomen
Het flexibele Stappenplan (aan te passen aan jouw leefstijl), de smaakvolle maaltijdproducten van The 1:1 Diet , de juiste tips, bemoedigende woorden en (waar nodig) het ‘stokje achter de deur’ bij de wekelijkse weegmomenten maken jouw kans van slagen veel groter. 1 + 1 = 3!

Met het Stappenplan val je niet alleen af, maar leer je ook geleidelijk een gezonde(re) leefstijl aan, waardoor je de kilo’s die eraf zijn ook eraf kunt houden. We kijken samen welke stap van het Stappenplan het beste bij jou past; echt maatwerk dus. En dan gaan we samen realistische doelen stellen, zodat jij je streefgewicht kunt behalen. Mijn werkwijze is ontspannen, vrolijk en ondersteunend. Geen wijzend vingertje, maar een reikende hand.

Afspraak maken
Met een praktijk aan huis ben ik, naast de vaste openingstijden, erg flexibel, zowel overdag als ’s avonds. Mijn cliënten komen uit de wijde omgeving en zelfs ver daarbuiten, maar in dat laatste geval gaat het dan om cliënten die online door mij begeleid worden. Online begeleiding kan handig zijn als je vanwege een drukke baan of druk gezinsleven niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Ook kun je bij mij een hybride vorm van begeleiden krijgen: je komt naar de praktijk als het jou uitkomt en de overige afspraken doen we online; een beetje van beide dus. Begeleiding op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Bij online begeleiding worden de producten bij jou thuis bezorgd. En ben je door je producten heen? Via whatsapp kun je snel en makkelijk tussendoor bijbestellen en het meestal dezelfde dag nog ophalen. Extra service waardoor je nooit zonder producten hoeft te zijn.

Ben je nieuwsgierig of The 1:1 Diet iets voor jou is? Je bent welkom voor een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of app me op 06-24900684 of vul het online formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Graag tot ziens!

Warme groet,
Marianne

The 1:1 Diet met Marianne
Hét 1 op 1 Dieet in Barendrecht

Afvallen met online begeleiding, begeleiding in de praktijk of een combinatie van beide!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marianne

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!...

Esther, 18 jaar jong, zette 'de knop om' en raakte meer dan 3 kledingmaten blijvend kwijt!...

Lees meer

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!...

Lucinda voelt zich weer helemaal zichzelf nadat ze succesvol is afgeslankt!...

Lees meer

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik  slank dankzij het Cambridge Weightplan!

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzi...

Ongelofelijk! Altijd stevig geweest dus ik dacht: zo ben ik maar niets is minder waar: (blijvend) slank met het Cambridg...

Lees meer

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar oude lijf terug'!

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar ...

Esra weer haar oude lijf terug na zwangerschap!...

Lees meer