Afvallen in Barendrecht met Het 1 op 1 Dieet met Marianne

Ga nu genieten van het figuur en gewicht waar jij blij van wordt….

Herken je dit?

 • Je voelt je dik en onaantrekkelijk als je moedeloos weer voor je kledingkast staat.
 • Je hebt al zoveel diëten geprobeerd en nooit met het resultaat dat jij wilde, je baalt van jezelf.
 • Het idee in je bikini naar het strand of het zwembad te gaan doet het zweet je al uitbreken.
 • Je realiseert je dat te zwaar zijn ongezond is, terwijl je fit en energiek wilt zijn.
 • Je ziet dat je lichaam met de tijd verandert en je hebt geen idee hoe je lijf weer in vorm te krijgen.

Wanneer is het genoeg geweest?

Je bent momenteel niet blij met jezelf en je lijf. Dat kan net een randje vet zijn boven je broek of een fiks aantal kilo’s die je in de weg zitten. En regelmatig schaam je je ervoor dat het nog niet gelukt is die kilo’s kwijt te raken. En eigenlijk ben je al jaren aan het lijnen en denk je regelmatig “Gaat het me dan nooit lukken?”

Waarom afvallen met het 1 op 1 dieet?

Het 1 op 1 Dieet (voorheen Cambridge dieet) is in de jaren ’60 ontwikkeld door en Engelse arts uit Cambridge en is al ruim 25 jaar in Nederland een uiterst succesvol dieet.

Sinds een aantal jaar hebben we een mooi flexibel Stappenplan met een combinatie van maaltijdvervangers en gezonde voeding. Tijdens de intake kijken we welke stap van het Stappenplan het beste bij jou past: maatwerk dus. Ik geloof zelf dat een ontspannen weg de enige juiste en werkzame is. Met het flexibele Stappenplan gaat het je dit keer wel lukken om je ideale gewicht te krijgen… en te behouden.

Waarom Het 1 op1 Dieet volgen bij mij?

 • Ik heb inmiddels veel ervaring. Sinds 2011 gingen meer dan 1000 cliënten jou al voor.
 • Mijn werkwijze is ontspannen, vrolijk en ondersteunend. Ook als het een keer niet helemaal gegaan is zoals je gehoopt had dan zul je van mij geen wijzend vingertje zien maar een uitreikende hand om weer door te gaan en de vlag aan de horizon te bereiken.
 • Ik ben zelf ook ervaringsdeskundige. Ik ben in 2010 mijn overgewicht kwijtgeraakt met The 1:1 Diet (toen nog Cambridge dieet) en sindsdien blijf ik op mijn ideale gewicht.
 • Ik heb een praktijk aan huis in Barendrecht in een rustige omgeving met gratis parkeren voor de deur. Veel cliënten komen dan ook uit de wijde omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid voor online begeleiding. Mocht je wat verder weg wonen, (te) druk zijn of een combinatie willen van af en toe naar de praktijk komen en elkaar af en toe online spreken is dat natuurlijk ook mogelijk.
 • Vanwege mijn medische achtergrond. Ik ben afgestudeerd verpleegkundige (‘gewoon’ somatisch en psychiatrisch) met vele jaren ervaring in het Erasmus Mc. Daarnaast heb ik veel opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (zoals bijv. N.L.P) waardoor ik ook oog heb voor jouw levensstijl en onderliggende klachten. Verder vind ik het leuk de laatst ontwikkelingen en visies te volgen op het gebied van gezonde voeding.
 • Gratis kennismakingsgesprek, gratis parkeren voor de deur, flexibele openingstijden, ook in de avonduren. En ben je door je producten heen? Via whatsapp kun je snel en makkelijk tussendoor bijbestellen en het meestal dezelfde dag nog ophalen. Extra service waardoor je nooit zonder producten hoeft te zijn.

Want stel je eens voor:

 • Iedere dag energiek op staan, jezelf glimlachend en trots aankijken in de spiegel omdat het deze keer wel gelukt is de kilo’s kwijt te raken
 • Je lekker voelen in een gezond lijf.
 • Anderen zullen de positieve verandering opmerken en je complimenten geven.

Dus woon je in Barendrecht, Rhoon, Rotterdam of omgeving en ben je nieuwsgierig of The 1:1 Diet iets voor je is? Je bent meer dan welkom voor een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt mij bellen of appen op 06-24900684 of vul het formulier hieronder in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens en een warme groet,

Marianne

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Marianne

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!

Weightenjoy! Applaus voor super slanke Esther!...

Esther, 18 jaar jong, zette 'de knop om' en raakte meer dan 3 kledingmaten blijvend kwijt!...

Lees meer

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!...

Lucinda voelt zich weer helemaal zichzelf nadat ze succesvol is afgeslankt!...

Lees meer

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzij het Cambridge Weightplan!

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzi...

Ongelofelijk! Altijd stevig geweest dus ik dacht: zo ben ik maar niets is minder waar: (blijvend) slank met het Cambridg...

Lees meer

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar oude lijf terug'!

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar ...

Esra weer haar oude lijf terug na zwangerschap!...

Lees meer