Afvallen met Hét 1 op 1 Dieet in Lemmer

Op een gezonde manier succesvol afvallen en een gezonde leefstijl vinden? Met mijn hulp als The 1:1 Diet consulent ga jij op een verantwoorde wijze je streefgewicht behalen en behouden. Mijn naam is Petra, ervaringsdeskundige en sinds juni 2020 consulent voor Het 1 op 1 Dieet. Vanuit mijn afslankpraktijk in Lemmer of middels online begeleiding kan ik je helpen!

“Heb jij ook zo’n zin om weer lekker in je vel te zitten?”

In het verleden was ik ongelukkig met mezelf en niet blij wanneer ik in de spiegel keek. Na een lange weg ben ik weer geworden wie ik werkelijk wil zijn. Door mijn krachtige mindset kan ik nu jóu inspireren en verder helpen tijdens jouw proces naar een betere versie van jezelf. Omdat ik zelf het dieet heb gevolgd, weet ik precies wat je doormaakt en kan ik me goed inleven. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jij je weer volledig jezelf kan voelen en weer gaat stralen. Het is nu tijd voor jou!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Lemmer

Het traject kun je zien als een leerproces, een proces dat je jezelf mag gunnen. Je hoeft het zeker niet alleen te doen; tijdens het hele traject kun je altijd bij me terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een luisterend oor. Ik neem altijd de tijd voor je om echt naar je te luisteren.

Dieet met persoonlijke begeleiding

Bij de start maken we samen een plan dat specifiek op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je ook mooi op gewicht kunt blijven. Het gaat er niet om of je veel of weinig wilt afvallen, het gaat er om dat jij je er goed bij voelt. Stap voor stap werken we toe naar een gezonde, evenwichtige levensstijl waarin je gezond en bewust kunt genieten.

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten naar een leven waarin jij je weer happy voelt? Gun het jezelf en neem dan contact met me op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur me een Whatsapp bericht.

Hopelijk zien we elkaar snel in mijn afslankpraktijk in Lemmer of anders via een online consult.

Warme groet,
Petra

Het 1 op 1 Dieet in Lemmer


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Petra

Ik heb mezelf gevonden!

Ik heb mezelf gevonden!...

Zo’n moment dat je foto’s en filmpjes met jezelf ziet en denkt ‘Oh nee! Dat dikke achterwerk, die brede rug… ben ik dat?...

Lees meer